Tα «σκάει» η Ατλέτικο για Κόστα

Αποφασισμένη να επαναπατρίσει τον 28χρονο φορ της Τσέλσι είναι ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού αναμένεται να καταθέσει την τελική της πρόταση, την οποία δύσκολα θa αρνηθούν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

Η τιμωρία της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν άρθηκε και έτσι οι «Ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Αυτό δεν ισχύει, βεβαίως, για τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπου θα μπορούν κανονικά να προσθέσουν παίκτες στο ρόστερ τους, έχοντας θέσει ως πρώτο στόχο τον Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ισπανός δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος λογίζει ως βασικό τον Άλβαρο Μοράτα και δεύτερη λύση τον Μίτσι Μπατσουαγί, και έχει δηλώσει πως θα αποχωρούσε από την ομάδα, μόνο για την Ατλέτικο. Σύμφωνα, λοιπόν, με χθεσινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Marca",  η πρώην ομάδα του Κόστα ετοιμάζει πρόταση-ρεκόρ προς την Τσέλσι, η οποία αγγίζει (μαζί με μπόνους) τις 56,4 εκ λίρες για την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα, μετά το 2014, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε διακοπές στη Βραζιλία.

Δύσκολα δε θα αποδεχθεί την πρόταση αυτή, εφόσον γίνει, η Τσέλσι, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν επιδεινωθεί και αν πραγματοποιηθεί, τότε θα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, ξεπερνώντας εκείνη του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Πόρτο, το 2011.  


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.