Μάτιτς: «Έχουμε την ποιότητα να καλύψουμε το κενό του Πογκμπά»

Σίγουρος για την ομάδα του, ο Σέρβος χαφ, δήλωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει «σπουδαίους παίκτες» που μπορούν να καλύψουν το κενό του Γάλλου και στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Φελαϊνί.

Ο Πολ Πογκμπά τέθηκε νοκ-άουτ μετά το παιχνίδι με τη Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ και το διάστημα απουσίας του εκτιμήθηκε στον ένα μήνα. Κατά το χρονικό διάστημα απουσίας του, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έδωσαν 5 αγώνες και τους κέρδισαν όλους (Έβερτον, Μπέρτον Άλμπιον, Σαουθάμπτον, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κρίσταλ Πάλας).

Για τον Πογκμπά, ο Νεμάνια Μάτιτς σχολίασε: «Ο Πογκμπά είναι πολύ σημαντικός για εμάς αλλά θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να επανέλθει άμεσα. Έως τότε όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει. Διαθέτουμε άλλωστε σπουδαίους παίκτες οι οποίοι μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του, κάτι που φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια».

Το κενό του 24χρονου στη μεσαία γραμμή έχει κληθεί να καλύψει ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος έχει καταφέρει να πετύχει 3 γκολ κατά την απουσία του Πογκμπά (1 με Βασιλεία, 2 με Κρίσταλ Πάλας) και μάλιστα ψηφίστηκε και MVP στα παιχνίδια με τη Σαουθάμπτον και τους «Αετούς».



Για τον υψηλόσωμο χαφ, ο Μάτιτς υποστήριξε: «Είναι φοβερός παίκτης. Αν δείτε πώς δουλεύει καθημερινά στην προπόνηση, τα παιχνίδια που κάνει δε με εξέπληξαν. Το ότι έπαιξε καλά και το ότι σκόραρε. Δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά το απολαμβάνω να δουλεύω μαζί του και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει έτσι».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.