Μάτιτς: «Μουρίνιο ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ»

Αν και δηλώνει ότι κάνει τη ζωή σου δύσκολη, ο Νεμάνια Μάτιτς παραδέχεται πως ο Πορτογάλος είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Η εκτίμηση του Σέρβου μέσου προς τον προπονητή του είναι αμφιδρομη, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο ήθελε διακαώς να το φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι από την πρώην ομάδα του. Ο Μάτιτς τόνισε πως η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του.

«Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να δουλεύεις μαζί του. Μπορεί να έχεις κάνει το ματς της ζωής σου και να ζητά περισσότερα από το επόμενο παιχνίδι. Έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών με τεράστιες δυνατότητες και όλα είναι κατάλληλα, ώστε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία κατά το παρελθόν στην Τσέλσι και το γεγονός ότι είναι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ σαφώς και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή που πήρα το καλοκαίρι» ανέφερε σε δηλώσεις του στο "Sky Sports" ο 29χρονος.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.