«Ασπίδα» στον προπονητή του έγινε ο Σόουκρος!

Ο αρχηγός της Στόουκ τόνισε πως οι παίκτες φέρουν την ευθύνη της πρόσφατης βαθμολογικής κατρακύλας της ομάδας και όχι ο Μαρκ Χιούζ.

Οι «Potters» έχουν ηττηθεί στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί 16 τέρματα και βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού απλά και μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων!

Η εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπόρνμουθ έφερε μεγάλη γκρίνια στις τάξεις των οπαδών, όμως ο Ράιαν Σόουκρος κάλυψε απόλυτα το Μαρκ Χιούζ.

Οι φίλοι της Στόουκ είδαν τους παίκτες της Μπόρνμουθ να πανηγυρίζουν δις μέσα στο γήπεδό τους.

«Ο προπονητής είναι καταπληκτικός. Είχαμε ένα σπουδαίο πλάνο για το ματς όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παράξουμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Οι παίκτες φταίμε. Φυσικά και οι παίκτες έχουμε πεσμένη ψυχολογία αλλά ο προπονητής είναι πάντα αισιόδοξος και μας δίνει την ώθηση που πρέπει. Και όπως λέει πάντα, αργότερα θα είμαστε καλά», σχολίασε ο αρχηγός της Στόουκ.

«Αν καταφέρουμε να πάρουμε μια νίκη την επόμενη εβδομάδα, όλα θα φαίνονται καλύτερα. Όμως το πρωτάθλημα έχει 38 παιχνίδια, ούτε εννιά, ούτε 10, μετράει το πού θα τερματίσεις στο τέλος και αυτή είναι η στόχευσή μας», πρόσθεσε.

Οι «Potters» θα επισκεφτούν την έδρα της 6ης στη βαθμολογία Γουότφορντ, με την προϊστορία πάντως να τους ευνοεί.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.