Νέο συμβόλαιο για Φάμπρεγκας ετοιμάζουν στην Τσέλσι

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι Μπλε θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Σεσκ Φάμπρεγκας, καθώς υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον παίκτη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Ματ Χιούζ, δημοσιογράφο της εφημερίδας "Times", ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί να φέρει στο Μάντσεστερ τον πρώην μέσο της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 18 μήνες.

"Ο Φάμπρεγκας επιθυμεί να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια, αλλά η πολιτική του συλλόγου είναι να ανανεώνει μόνο για ένα έτος τους παίκτες άνω των 30 ετών", υποστηρίζει ο Χιούζ.

"Πριν λίγες εβδομάδες έγινε μια εξαίρεση με τον Γκάρι Κέιχιλ, ο οποίος ανανέωσε για 4 χρόνια, αλλά τέτοιες κινήσεις εξετάζονται κατά περίσταση".

 

Ο προπονητής της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε, φέρεται να έχει συμβουλέψει τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας φέτος ρόλο-κλειδί στην ενδεκάδα, μετά από την περσινή σεζόν όπου δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τηρεί στάση αναμονής, για έναν παίκτη που θεωρείται και ως πιθανή εναλλακτική για την Άρσεναλ, σε περίπτωση αποχώρησης του Εζίλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την αρχή της θητείας του Κόντε, ο ρόλος του παίκτη στην ομάδα δεν ήταν ξεκάθαρος, με τους Καντέ και Μάτιτς να αποτελούν αχώριστο δίδυμο. Η ποιότητα που προσθέτει φέτος στη μεσαία γραμμή των "Μπλε", σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την ικανότητα στις πάσες, τον έχουν αναδείξει σε καταλυτικό γρανάζι της ανάπτυξης της Τσέλσι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με την εξυπνάδα του και την τεχνική του κατάρτιση, ο Φάμπρεγκας και μετά τα 30 του έχει να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.