Ποιοι τρέχουν περισσότερο στις πρώτες 11 αγωνιστικές

Ο Κορκ της Μπέρνλι είναι ο παίκτης που έχει διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπόρνμουθ να είναι η ομάδα που συνολικά τρέχει πιο πολύ από όλες στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα δείγμα 11 αγώνων, αξίζει να εξετάσει κανείς ποιοι είναι οι παίκτες και ποιες οι ομάδες που διανύουν τα περισσότερα χιλιόμετρα στους αγωνιστικούς χώρους της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπόρνμουθ του Έντι Χάου είναι η ομάδα που τρέχει περισσότερο, κάτι το οποίο αποτελεί έκπληξη αν συνυπολογιστεί ότι είναι 17η στη βαθμολογία, έναν μόλις βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μαζί της, στην 16η θέση της βαθμολογίας και στη 2η θέση της παραπάνω λίστας είναι η Γουέστ Μπρομ του Τόνι Πιούλις, ο οποίος αμφισβητείται έντονα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Μπέρνλι και Γουότφορντ είναι ασυνήθιστα ψηλά στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και παράλληλα στην πρώτη πεντάδα όσον αφορά τα τρεξίματα.

Από τις κορυφαίες ομάδες, η Τότεναμ είναι ψηλότερα από όλες, στην 3η θέση.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί η επίδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στην τελευταία (!) θέση της λίστας, η Γουέστ Χαμ που βρίσκεται στην προ-τελευταία (και επειδή είναι συγχρόνως και εντός της ζώνης του υποβιβασμού άλλαξε προπονητή), αλλά και η Λίβερπουλ που είναι στην 11η θέση ενώ φημίζεται για το πρέσινγκ της. Περισσότερα για τους Κόκκινους, εδώ.

 

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, τα περισσότερα χιλιόμετρα έχει καλύψει ο έμπειρος χαφ της Μπέρνλι, Τζακ Κορκ, ο οποίος εξελίσσεται σε εξαιρετική μεταγραφή για τους Clarets, ενώ κέρδισε και την πρώτη του κλήση στην εθνική Αγγλίας.

Αποκάλυψη είναι ο Ντουκουρέ στην Γουότφορντ, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μάρκο Σίλβα. Εντυπωσιακός ο Πασκάλ Γκρος στην Μπράιτον, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία στην ομάδα του και παράλληλα τρίτος στα τρεξίματα στο πρωτάθλημα. 

Από ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε κορυφαίες ομάδες, ο Μάτιτς είναι εκείνος με τα περισσότερα τρεξίματα, στην 4η θέση της συνολικής λίστας, ενώ ακολουθούν ο Έρικσεν της Τότεναμ και ο Τζάκα της Άρσεναλ.

 

* Τα στατιστικά προέρχονται από το επίσημο site της Πρέμιερ Λιγκ (premierleague.com)


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.