Σολάνκε, Κουκ και Άνγκους Γκαν της Νόριτς κάλεσε ο Σάουθγκεϊτ

Ακόμα τρεις νέους παίκτες πρόσθεσε στην αποστολή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας ενόψει του φιλικού της Τρίτης κόντρα στη Βραζιλία.

Οι φίλαθλοι των «Τριών Λιονταριών» είδαν πέντε παίκτες να κάνουν το ντεμπούτο τους με τα εθνικά χρώματα το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στη Γερμανία (0-0 το τελικό αποτέλεσμα), τους Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Τάμι Έιμπραχαμ, Τζόρνταν Πίκφορντ, Τζο Γκόμεζ και Τζακ Κορκ.

Χτες ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε ακόμα τρεις κλήσεις νεαρών στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας: του αμυντικού της Μπόρνμουθ Λιούις Κουκ, του επιθετικού της Λίβερπουλ Ντόμινικ Σολάνκε και του τερματοφύλακα της Νόριτς Άνγκους Γκαν, που αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη έκπληξη.

 

Και οι τρεις αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της ομάδας των Ελπίδων στην Ουκρανία την Παρασκευή, ενώ οι Κουκ και Σολάνκε ήταν μέλη και της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ Κ-20 νωρίτερα στη σεζόν, αποδεικνύοντας την πρόοδο που έχει σημειώσει το αγγλικό ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, παραδίδει το τρόπαιο στον αρχηγό Λιούις Κουκ.

Ο 21χρονος Γκαν, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Νόριτς, κλήθηκε για να αντικαταστήσει τον Τζακ Μπάτλαντ που τραυματίστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν το ματς εναντίον της Γερμανίας είχαν αθροιστικά 101 συμμετοχές – τις λιγότερες που είχαν ποτέ οι αρχικοί έντεκα της Αγγλίας από το 1980!

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.