Ανανέωσε μέχρι το 2022 με την Τσέλσι ο Μουσόντα

Οι «Μπλε» αντάμειψαν τον 21χρονο άσο για το ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα, προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Τσάρλι Μουσόντα υπέγραψε χτες με τους πρωταθλητές Αγγλίας ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022.

Ο 21χρονος, που πέρυσι πήρε εμπειρίες ως δανεικός με τη φανέλα της ισπανικής Ρεάλ Μπέτις, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «Μπλε» στη νίκη τους με 5-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για το θεσμό του Λιγκ Καπ.

Μετά τις υπογραφές, ο Τσάρλι Μουσόντα σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος. Ήρθα εδώ από πολύ μικρός (ενν. από το 2012) και είμαι πολύ ευτυχής που συνεχίζω το ταξίδι μου εδώ. Αγαπώ αυτό το σύλλογο, συνεπώς είναι μια σπουδαία στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. Τώρα θέλω να καθιερωθώ και να προοδεύσω μέσα στην ομάδα, να μείνω εδώ μόνιμα».

Η διευθύντρια των «Μπλε», Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Τσάρλι συνδέει το μέλλον του με το σύλλογο. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί, για το οποίο πιστεύουμε πως μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό παίκτη της πρώτης ομάδας. Ελπίζουμε να είναι μέρος των επιτυχιών της Τσέλσι για πολλά χρόνια ακόμα».

Ο Μουσόντα έχει έξι συμμετοχές με την Τσέλσι στη φετινή περίοδο και ελπίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Αντόνιο Κόντε, αρχής γενομένης από το σημερινό λονδρέζικο ντέρμπι στο «Στάδιο του Λονδίνου» κόντρα στη Γουέστ Χαμ (14:30).


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.