«Υπομονή και θα ανέβουν οι Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ»

Ο Αντόνιο Κόντε κάλεσε τους οπαδούς της Τσέλσι να είναι υπομονετικοί με τους Μπακαγιόκο και Ντρινκγουότερ, καθώς υποστηρίζει ότι ακόμα περνούν περίοδο προσαρμογής στην ομάδα.

Ο Ντρινκγουότερ, που εντάχθηκε στο ρόστερ των πρωταθλητών την τελευταία μέρα των μεταγραφών, δεν έχει καταφέρει να διακριθεί ως τώρα με τη φανέλα των "Μπλε", μετρώντας μόλις 6 εμφανίσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως είχε έρθει τραυματίας από τις "Αλεπούδες" και έμεινε για ένα διάστημα εκτός.

Από την άλλη, ο Μπακαγιόκο είχε μια σειρά από μέτριες εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες και ορισμένοι οπαδοί επιθυμούν ακόμα και τον παραγκωνισμό του από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Γάλλος μέσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με πολύ ωραίο πλασέ στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ, με τον προπονητή του υποστηρίζει ότι τα νέα αποκτήματα χρειάζονται χρόνο για να εγκλιματιστούν στις απαιτήσεις του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες. Είναι πολύ λογικό όταν προσπαθήσεις να αλλάξεις και να θέσεις τα θεμέλια για μια νέα Τσέλσι να γνωρίζεις ότι πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη υπομονή», δήλωσε ο Κόντε.

«Οι καινούργιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία του συλλόγου και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Άλλαξαν πολλά φέτος. Για διάφορους λόγους, παίκτες όπως ο Ντρινκγουότερ και ο Μπακαγιόκο άργησαν να ενταχθούν στην ομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε θέληση να δουλεύουμε και να προσπαθούμε να βελτιώνόμαστε κάθε μέρα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.