Παίκτης της Τσέλσι κι επίσημα ο Μπάρκλεϊ!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν πριν από λίγο την απόκτηση του Άγγλου μέσου από την Έβερτον έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και τα ρεπορτάζ που ήθελαν τους «Μπλε» να προσθέτουν στο ρόστερ τους τον 24χρονο άσο επιβεβαιώθηκαν.

Το συμβόλαιο του Μπάρκλεϊ με τα «Ζαχαρωτά» θα έληγε στο τέλος της σεζόν, καθώς είχε αρνηθεί να ανανεώσει με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Η μετακίνησή του στην Τσέλσι είχε ναυαγήσει τον Αύγουστο, όμως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επανήλθε αυτές τις ημέρες και εξασφάλισε την υπογραφή του, με την Έβερτον να εκτιμάται πως θα καρπωθεί 15 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Sky Sports”, στη συμφωνία εμπεριέχονται και μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Ρος Μπάρκλεϊ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πεντέμισι ετών, το οποίο λήγει το 2023.

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω. Το να μου δίνεται μια νέα ευκαιρία σε ένα νέο σύλλογο όπως η Τσέλσι, είναι απίστευτο για ΄μένα. Θέλω να συνεχίσω από εκεί που έμεινα πέρυσι και ελπίζω να βελτιωθώ και προσθέσω περισσότερα γκολ στο παιχνίδι μου», σχολίασε ο Άγγλος.

Η διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα πρόσθεσε: «Ο Ρος (σ.σ. Μπάρκλεϊ) είναι ένας παίκτης που θαυμάζαμε από καιρό και είμαστε σίγουροι πως θα αποδειχτεί ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Τσέλσι.

Κατέχει εντυπωσιακές τεχνικές και φυσικές αρετές, που τις συνοδεύει και με καλή εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ και μια δυνατή επιθυμία για να πετύχει στο υψηλότερο επίπεδο. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο και ανυπομονούμε να τον δούμε εν δράσει».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρος Μπάρκλεϊ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού, όμως αναμένεται σύντομα σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τη νέα προσθήκη της ομάδας του, σημειώνοντας: «Μιλάμε για έναν Άγγλο παίκτη, ένα νέο παίκτη. Έχει καλές προοπτικές μπροστά του στην Τσέλσι. Πιστεύω πως ο σύλλογος αποφάσισε αυτή την επένδυση και λόγω του συμβολαίου του.

Νομίζω πως είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα αυτή η αγορά. Μην ξεχνάτε όμως ότι ήταν τραυματίας, είχε κάνει χειρουργείο. Ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί για επτά μήνες.

Πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρέπει να ελπίσουμε πως θα το ξεπεράσει γρήγορα, ώστε να βοηθηθούμε στο υπόλοιπο της σεζόν».

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.