Κόντε: «Πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του ο Μπατσουαγί»

Αβέβαιος για το μέλλον του Βέγλου στράικερ εμφανίστηκε ο προπονητής της Τσέλσι, σημειώνοντας πως σε περίπτωση που η ομάδα αποκτήσει επιπλέον φορ, πρέπει ο παίκτης να σκεφτεί αν θα μείνει ή αν θα φύγει ως δανεικός.

Στη χθεσινή νίκη - πρόκριση των «Μπλε» με 3-0 επί της Νιουκάστλ, ο Μίτσι Μπατσουαγί σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αλόνσο να πετυχαίνει το 3ο στο 72ο λεπτό, και βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί στον 5ο γύρο του FA Cup. Έτσι, ο Βέλγος έφτασε τα 10 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, όμως με τον Έντιν Τζέκο να ...ετοιμάζει βαλίτσες για «Στάμφορντ Μπριτζ», το μέλλον του 24χρονου στην ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αφού ο χρόνος συμμετοχής του θα περιοριστεί σημαντικά.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε: «Υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται για να προσπαθήσει να πιέσει για (να δώσει το παρών) τη διοργάνωση. Αυτό είναι μία διαφορετική κατάσταση. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να αποκτήσει άλλον παίκτη, δεν ξέρω αν ο Μίτσι θέλει να μείνει ή να φύγει με δανεισμό. Είναι απόφαση του παίκτη, όχι δική μου. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με τους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά όταν πρέπει να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο FA Cup, τρεις επιθετικοί είναι το λιγότερο (ενν. που χρειάζεσαι). Τότε πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στη μεταγραφική αγορά».



Είτε πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Τζέκο (ή κάποιου άλλου φορ), είτε όχι, ο Κόντε τόνισε πως θα είναι ικανοποιημένος με κάθε εξέλιξη, λέγοντας: «Αν ρίξετε μία ματιά στο ρόστερ μας, δεν έχουμε τρεις, τέσσερις ή πέντε φορ. Έχουμε δύο, το Μοράτα και τον Μπατσουαγί. Υπάρχει και ο Αζάρ, αν αποφασίσω να παίξω με τους Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν και Πέδρο. Στόχος μου είναι να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο κάθε παίκτη. Σίγουρα, είναι σημαντικό το ότι σκοράρει, αλλά πρέπει επίσης να δουλέψει σκληρά για να βοηθάει την ομάδα. Βελτίωσε αισθητά την ενέργειά του και πρέπει πλέον ο σύλλογος να πάρει τη σωστή απόφαση. Αν αποφασίσει να προσθέσει παίκτες στο ρόστερ ή αν συνεχίσουμε με τους δύο επιθετικούς, εγώ θα είμαι χαρούμενος και με τις δύο περιπτώσεις».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.