Μουρίνιο: «Με εντυπωσίασε η Πάλας» - Χότζσον: «Απόλυτη θλίψη»

Το πανέμορφο γκολ του Νεμάνια Μάτιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα μεταξύ Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε μεγάλη χαρά στους νικητές και έντονη απογοήτευση στους ηττημένους.

«Η Πάλας τα πήγε πολύ, πολύ καλά. Ο Ρόι (σ.σ. Χότζσον) έπαιξε επιθετικά. Ο Ρόι ήταν έξυπνος. Επέλεξε ευθεία προσέγγιση και προσπάθησε να βγάλει συναίσθημα από τους παίκτες του, τα κατάφερε και ήταν μονίμως επικίνδυνοι. Ακόμη και τη στιγμή που φαινόταν πως όλα ήταν υπό τον έλεγχό μας, Ο Νταβίντ (σ.σ. Ντε Χέα) αναγκάστηκε να κάνει μια απίστευτη επέμβαση στην προσπάθεια του Μπεντέκε.

Είναι πολύ σκληρό για εκείνους να χάσουν και να φύγουν χωρίς ούτε έναν βαθμό γιατί έδωσαν πραγματικά τα πάντα», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

 

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Αετών, Ρόι Χότζσον, ρωτήθηκε πώς αισθάνεται και απάντησε:

«Θλίψη. Απόλυτη θλίψη. Είδα ένα σύνολο ποδοσφαιριστών να δίνουν τα πάντα για τον σύλλογο, για τους συμπαίκτες τους, κόντρα σε κάθε προγνωστικό. Το να φύγουν χωρίς να πάρουν τίποτα, όπως συνέβη και απέναντι στην Τότεναμ (σ.σ. Τα Σπιρούνια κέρδισαν επίσης το ματς στα τελευταία λεπτά), για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική... Νιώθω πολύ λυπημένος για εκείνους.

Είμαι περήφανος για την εμφάνιση. Δεν μπορώ να κάνω κριτική σε κανέναν παίκτη για την προσπάθεια που κατέβαλε, ή για την προσήλωσή τους στην τακτική μας. Απλώς συμβαίνουν αυτά.

Ο Μάτιτς σκόραρε από τα 30 μέτρα. Εάν το σουτ αυτό είχε πάει έξω ή ψηλά, θα καθόμασταν τώρα εδώ και θα μιλούσαμε για άλλη μια καλή εμφάνιση και έναν ακόμη σημαντικό πόντο».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.