Στους Σαλάχ, Χιούτον και Γουανιάμα τα βραβεία του Φεβρουαρίου!

Ο Αιγύπτιος αναδείχτηκε για δεύτερη φορά «Παίκτης του Μήνα», ενώ… σεφτέ στα βραβεία έκανε ο προπονητής της Μπράιτον! Για τη «ρουκέτα» του στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» εναντίον της Λίβερπουλ βραβεύτηκε ο Κενυάτης μέσος της Τότεναμ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πέτυχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ μέσα στο Φεβρουάριο, κερδίζοντας έτσι το δεύτερο βραβείο του σε διάστημα τεσσάρων μηνών! Ο Αιγύπτιος διεθνής βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Λίβερπουλ να πάρει δύο νίκες και μια ισοπαλία, στην προσπάθειά της για εξασφάλιση μιας θέσης στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

 

Ο Κρις Χιούτον, που οδήγησε την Μπράιτον στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ κατά την περσινή περίοδο, κατάφερε να κερδίσει με τους «Γλάρους» τις Γουέστ Χαμ και Σουόνσι, ενώ απέσπασε και μια ισοπαλία από τη Στόουκ. Έτσι αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα – τηρουμένων των αναλογιών – κρίθηκαν αρκετά για να του χαρίσουν το βραβείο του «Προπονητή του Μήνα» για το Φεβρουάριο.

 

Όσον αφορά το «Γκολ του Μήνα», ως τέτοιο ψηφίστηκε η… ρουκέτα που εξαπέλυσε ο Βίκτορ Γουανιάμα στο ντέρμπι εναντίον της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 για την Τότεναμ.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.