Δε θεωρεί πως το κύπελλο θα σώσει τη χρονιά ο Μάτιτς

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Γιουνάιτεντ επί της Μπράιτον πιστεύει πως η χρονιά δε θα θεωρηθεί πετυχημένη με την κατάκτηση του FA Cup και εξήγησε τι κάνει το Μουρίνιο να ξεχωρίζει.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη και αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε στην αντεπίθεση έπειτα από την έντονη κριτική που δέχτηκε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση για τους «4» του FA Cup, με σκόρερς τους Λουκάκου (37') και Μάτιτς (83'), όπου θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ.

Ο Σέρβος χαφ, που εκτός του γκολ του σέρβιρε και στο Λουκάκου για το 1-0, ρωτήθηκε μετά τον αγώνα αν πιθανή κατάκτηση του τροπαίου μπορεί να σώσει τη σεζόν για τη Γιουνάιτεντ και απάντησε: «Νομίζω πως όχι. Αν κατακτήσουμε το FA Cup είναι καλό, αλλά όχι τέλειο. Έχεις τέσσερις διοργανώσεις μέσα στη σεζόν. Το να κερδίσεις μία από αυτές για μένα δεν είναι αρκετό, αλλά πάντοτε πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν είσαι στην πρώτη τετράδα δεν είναι το ιδανικό, αλλά είναι καλό που θα αγωνιστείς στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Αν κατακτήσεις το Κύπελλο δεν μπορείς να πεις ότι είναι επιτυχημένη χρονιά, αλλά καλή χρονιά».

O Mάτιτς μόλις έχει γράψει το τελικό 2-0

Ενώ για τον προπονητή του υποστήριξε: «Είναι ξεχωριστός, γιατί θέλει πάντοτε να κερδίζει. Το βλέπεις πως όταν χάνουμε, δεν μπορεί να το δεχθεί.  Μάλλον γι'αυτό έχει κερδίσει περισσότερους από 20 τίτλους στην καριέρα του. Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις μαζί του, γιατί θέλει πάντοτε περισσότερα. Ακόμη και αν κερδίσει το πρωτάθλημα, το θέλει ξανά την επόμενη σεζόν. Έτσι είναι και οι παίκτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι γι'αυτό, γιατί η πίεση είναι μεγάλη σε αυτό το επίπεδο. Όλοι περιμένουν να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Είναι αδύνατο, αλλά οι οπαδοί σου πάντοτε αυτό περιμένουν. Είναι φυσιολογικό».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.