Εκτός από τους φιλικούς αγώνες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ο Μπέγκοβιτς

Ο τερματοφύλακας της Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έπειτα από παραίνεση του Έντι Χάου δεν θα πάρει μέρος στα φιλικά της εθνικής του ομάδας.

Ο 30χρονος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω φιλικών αγώνων των εθνικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των «Κερασιών», θα χάσει τα παιχνίδια της Βοσνίας απέναντι σε Βουλγαρία και Σενεγάλη.

«Ο Ασμίρ αποχώρησε από την αποστολή λόγω ενός μακροχρόνιου προβλήματος στο γόνατό του. Ταλαιπωρείται από αυτό, οπότε θα μείνει εδώ και θα ξεκουραστεί.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τον κρατήσουμε σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικός παίκτης για μας. Θέλει να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να παίζει, ώστε να είναι προετοιμασμένος να υποβάλλει το σώμα του σε λίγο περισσότερο πόνο για μας. Πιστεύω όμως ότι αυτή η ξεκούραση θα του κάνει μεγάλο καλό.

Τραυμάτισε το γόνατό του στην προπόνηση. Πιστέψαμε τότε πως ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα, όμως ευτυχώς είχε μια περίοδο όπου ξεκουράστηκε λίγο και τώρα παίζει με αυτό. Δεν θεωρώ ότι βρίσκεται στο 100% του, όμως η θέλησή του τον βοηθάει να το ξεπερνάει κατά τη διάρκεια των αγώνων», σχολίασε ο Έντι Χάου για τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.