Κόντε: «Έχει αποδείξει ότι μπορεί και χωρίς τον Κέιν η Τότεναμ»

Ο τεχνικός της Τσέλσι προχώρησε σε δηλώσεις εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τη συμπολίτισσα, τόνισε πως η προσεχής αντίπαλός του είναι δυνατή παρά την απουσία του Άγγλου στράικερ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Άλβαρο Μοράτα βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για το Μοράτα ώστε να επανέλθει ξανά σε πλήρη φόρμα.

Ο Ισπανός, του οποίου η κλήση στην αποστολή των «Φούριας Ρόχας» για το Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα και βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση, όπως επιβεβαίωσε και ο Αντόνιο Κόντε: «Το διάστημα αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τον Άλβαρο. Δούλεψε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα και το χρειαζόταν γιατί βρισκόταν εκτός για ένα μήνα λόγω του προβλήματός του στη μέση. Τώρα βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης και είναι έτοιμος για το πολύ σημαντικό τελευταίο στάδιο της σεζόν με την Τσέλσι και μετά την ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάρι Κέιν από αυτήν την αγωνιστική και ο Ιταλός σχολίασε: «Πιστεύω ότι μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Όταν έχεις έναν επιθετικό που σημειώνει 30 γκολ κάθε σεζόν, σίγουρα είναι αισθητή η απουσία του. Αλλά, ταυτόχρονα, νομίζω πως η Τότεναμ είναι μία σημαντική ομάδα εξαιτίας όλων των παικτών της. Έχουν πολλούς σημαντικούς παίκτες, ταλαντούχους, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο μεγάλης έντασης. Στο παρελθόν έδειξαν, παρά την απουσία του Κέιν σε πολλά παιχνίδια, πως τίποτα δεν άλλαξε».



Οι «Μπλε», για τους οποίους είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Κουρτουά και Κρίστενσεν, σε περίπτωση ήττας απομακρύνονται πολύ από την 4η θέση της βαθμολογίας, επομένως είναι πολύ σημαντικό το ντέρμπι για εκείνους.

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν κερδίσουμε θα βρεθούμε πολύ κοντά (σ.σ. στην 4άδα). Ειδάλλως, συνεχίζουμε αλλά όχι τόσο κοντά και με 7 παιχνίδια να απομένουν θα είναι δύσκολο να πάρουμε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Βάζω και τη Λίβερπουλ στην κούρσα της διεκδίκησης. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να αποφύγουμε τα λάθη» κατέληξε ο Κόντε.



Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.