Συγκλονιστικές στιγμές στο «αντίο» του Βενγκέρ

Το «Έμιρεϊτς» υποδέχτηκε με standing ovation και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με pasillo τον θρυλικό προπονητή της Άρσεναλ, στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι.

Το καλύτερο φινάλε επιφύλασαν οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ στον προπονητή τους, οι οποίοι διέλυσαν με 5-0 (14' 75' Ομπαμεγιάνγκ, 45+3 Λακαζέτ, 54' Κολάσινατς, 64' Ιγουόμπι) την Μπέρνλι, στο «αντίο» του στο «Έμιρεϊτς».

Αμήχανος μπροστά στην αποθέωση ο Βενγκέρ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλσατός πήρε το μικρόφωνο και αποχαιρέτισε τους φίλους της ομάδας, αλλά δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που περνάει δύσκολες στιγμές:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ στον φίλο μου, τον Άλεξ Φέργκιουσον να γίνει γρήγορα καλά.

Σας ευχαριστώ όλους που με δεχθήκατε τόσα πολλά χρόνια, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά πάνω από όλα θέλω να ξέρετε ότι είμαι σαν εσάς, ένας οπαδός της Άρσεναλ.



Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σε αυτήν την ομάδα που έχει κάνει αυτό το μέρος τόσο ξεχωριστό, θέλω να υποστηρίζετε τους ανθρώπους που αφήνω πίσω μου. Οι παίκτες έχουν μια εξαιρετική ποιότητα. Υποστηρίξτε την ομάδα την επόμενη σεζόν, ακόμη πιο πολύ, πραγματικά το αξίζουν. Θα ήθελα να κλείσω με μια απλή λέξη... Ευχαριστώ τους πάντες, είστε ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.