Η τελική βαθμολογία στη Λίγκα των Premierleaguefans!

Η βαθμολογία με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

Για τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, η Λίγκα των Premierleaguefans έπαψε να δέχεται νέα μέλη ώστε να διαφυλάξει το fair play για τους χρήστες που συμμετέχουν ήδη σε εκείνη.

 

Η τελική βαθμολογία της σεζόν 2017-18:


Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη της ομάδας ThisIsOurYear FC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ήταν πράγματι η χρονιά του! Παρά το γεγονός ότι έδειξε να χάνει έδαφος στις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, στην τελευταία στροφή ...πάτησε γκάζι (97 πόντοι) και τερμάτισε πρώτος με άνεση! Βασίστηκε στους εξής παίκτες:


Η ομάδα Cuba Libre κατόρθωσε να μαζέψει 107 βαθμούς κάνοντας χρήση του Triple Captain με αρχηγό τον Σαλάχ στην τελευταία αγωνιστική! Ανέβηκε έτσι στην 22η θέση της βαθμολογίας. Είχε επιλέξει την παρακάτω σύνθεση:


Ο Μάκης είχε μια μέτρια απόδοση στην τελευταία αγωνιστική και με τους 76 πόντους που συγκέντρωσε τερμάτισε 6ος. Στην 12η θέση βρήκε τον Κούλου η ολοκλήρωση της σεζόν, καθώς στην 38η αγωνιστική μάζεψε μόλις 55 βαθμούς. Και οι δύο βοήθησαν με τα άρθρα τους ιδιαίτερα τους παίκτες fantasy να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι και να χαρούν τη σεζόν!

Η ιδανική ενδεκάδα που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει για την 38η αγωνιστική (με κορυφαίο παίκτη τον Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ):

 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν από την Τανζανία:



Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.