Ανατροπή και τελικός για Φούλαμ! - Σεσενιόν «Πιστεύουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας»

Με πρωταγωνιστή τον αριστεροπόδαρο Άγγλο που θα κλείσει τα 18 του χρόνια σε λίγες μέρες, η ομάδα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντέρμπι Κάουντι και να κλείσει θέση για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ματς δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες της και ηττήθηκε με 1-0, η Φούλαμ κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή στον επαναληπτικό και με τη νίκη της με 2-0 πέρασε στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ ανόδου.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο ταλαντούχος Ράιαν Σεσενιόν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ στο 47’ και έδωσε την ασίστ στον Οντόι για το δεύτερο τέρμα στο 66’.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, πιέζαμε συνεχώς και έπρεπε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς έφτασα στο γκολ και αυτό άλλαξε το ματς. Το δεύτερο γκολ έφερε πίεση για εκείνους. Πιστεύουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας», τόνισε ο νεαρός αριστερός εξτρέμ. Η Φούλαμ είχε 74% κατοχή στο πρώτο ματς (!) και 64% στην έδρα της, παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

«Αυτός ο σύλλογος χρειάζεται τέτοιου είδους χαρές. Μετά από 43 χρόνια θα παίξουμε στο Γουέμπλεϊ κι αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς», είπε από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

 

Η Φούλαμ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αποψινού αγώνα (Άστον Βίλα - Μίντλεσμπρο 21:45, με τους Χωριάτες να έχουν επικρατήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα) στον τελικό των 290 εκατομμυρίων λιρών, με έπαθλο ένα εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.