Σεσκ: «Αγαπώ το Ζοσέ και του χρωστάω πολλά»

Εν όψει του αυριανού τελικού που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δυο τους, ο Ισπανός χαφ μίλησε για τον πρώην προπονητή του στην Τσέλσι και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς εκείνον.

Σεσκ Φάμπρεγας και Ζοσέ Μουρίνιο συνεργάστηκαν για δύο σεζόν στους «Μπλε» και μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα της σεζόν 2014-15, καθώς και το Carabao Cup (τότε Λιγκ Καπ) της ίδιας περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι αύριο θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Γουέμπλεϊ», για τον τελικό του FA Cup μεταξύ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, ο 31χρονος μέσος είχε μόνο θετικά σχόλια για τον Πορτογάλο τεχνικό: «Τον αγαπώ, το λέω πάντα αυτό. Του χρωστάω πολλά γιατί με έφερε εδώ (στην Τσέλσι) και θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Στην πρώτη μου χρονιά εδώ (στην Αγγλία), ο Αρσέν (Βενγκέρ) με είχε σα γιό του. Αλλά ό,τι πιο κοντινό σε αυτόν ήταν ο Ζοσέ. Ο τρόπος που με αντιμετώπιζε, που με έκανε να νιώθω, το πώς με έκανε ηγέτη της ομάδας από την πρώτη μέρα. Ήταν φανταστικό και όλα αυτά, στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην Τσέλσι, θα είναι για πάντα δικά μου. Η εμπειρία αυτή οφείλεται σε εκείνον».

Δεν ήταν λίγες οι διαμάχες στα «Κλάσικο» επί θητείας του Μουρίνιο στη Μαδρίτη

Οι δυο τους, ωστόσο, έχουν βρεθεί περισσότερες φορές αντίπαλοι στο παρελθόν και στην Ισπανία, εκτός της Πρέμιερ Λιγκ, με το Φάμπρεγας να προσθέτει: «Έχουμε παρελθόν οι δυο μας. Έπαιζα στην Άρσεναλ και εκείνος ήταν στην Τσέλσι. Μετά στην Μπαρτσελόνα και εκείνος στη Ρεάλ. Έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον, αλλά μετά δείξαμε σεβασμό και ξεκίνησε μία καλή σχέση ανάμεσά μας. Αυτό είναι όμορφο, αλλά ελπίζω να μην είναι η μέρα του (αύριο) και η Τσέλσι να μπορέσει να κερδίσει. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Την περσινή χρονιά όλοι έλεγαν ότι η Τσέλσι θα κερδίσει και κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν (το τρόπαιο πήγε στην Άρσεναλ). Ο Μουρίνιο προετοιμάζεται πάντα πολύ καλά για τους τελικούς και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και ο Αντόνιο (Κόντε)».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.