Μάτιτς: «Χρειαζόμαστε παίκτες με εμπειρία για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ο Σέρβος χαφ ήταν ξεκάθαρος για το τι λείπει από την ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Σεβίλλη, είχε απομείνει το FA Cup για να «σώσει» τη χρονιά της.

Τελικά, το τρόπαιο κατέληξε στην Τσέλσι, με το Ζοσέ Μουρίνιο να ισχυρίζεται πως η ήττα οφείλεται στην απουσία σημαντικών παικτών, όμως ο Νεμάνια Μάτιτς είχε διαφορετική άποψη για τη γενικότερη ανικανότητα της ομάδας του να διεκδικήσει με φιλοδοξία τα μεγάλα τρόπαια: «Η μοναδική ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς τη φετινή σεζόν ήταν η Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς, παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Αλλά είμαστε δεύτεροι και θα βρεθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά, που είναι και το πιο σημαντικό.

Χρειαζόμαστε παίκτες με εμπειρία, που θα προσθέσουν περισσότερη ποιότητα στην ομάδα μας. Έπειτα, μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο (του πρωταθλήματος) καθώς και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ, ωστόσο, ότι έχουμε παρουσιάσει βελτίωση
».

Τελευταία φορά που οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Αγγλία ήταν το 2013, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο, και έκτοτε έχουν τερματίσει κατά σειρά έβδομοι, τέταρτοι, πέμπτοι και έκτοι, πριν από τη φετινή περίοδο.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.