Βασικός στόχος της Τσέλσι ο Λεβαντόφσκι

Προτεραιότητα για τα μεταγραφικά σχέδια των «Μπλε» αποτελεί ο Πολωνός στράικερ, που επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου το φετινό καλοκαίρι.

Η θέση του σέντερ φορ ταλαιπώρησε πολύ τους κυπελλούχους Αγγλίας τη φετινή σεζόν. Ο βασικός επιθετικός της ομάδας, Ντιέγκο Κόστα, τα «έσπασε» με τον Αντόνιο Κόντε και μετακινήθηκε στην πρώην ομάδα του, Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η απόδοση του έτερου φορ, Άλβαρο Μοράτα - φημολογείται πιθανή επιστροφή του στη Γιουβέντους - μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έπεσε σημαντικά. Παράλληλα, ο Μιτσί Μπατσουαγί παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο στην Ντόρτμουντ και έτσι οι περσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν την αναζήτηση ενός «ψηλού κεφαλοσφαιριστή».

Ο Ολιβιέ Ζιρού που αποκτήθηκε έδωσε σημαντικές βοήθειες, όμως η Τσέλσι φαίνεται πως μετά από χρόνια πάει για ηχηρή μεταγραφή στη θέση «9». Νούμερο ένα στόχος είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που - σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα του - θέλει να αφήσει το Μόναχο, έπειτα από 4 χρόνια στους «Βαυαρούς», και επέλεξε το μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι για να τον εκπροσωπήσει, επιθυμώντας να κλείσει η μεταγραφή του πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν να παρουσιάζονται επίσης ως διεκδικητές του.

Το πιθανότερο είναι το κόστος της μεταγραφής του να φθάσει σε τριψήφιο αριθμό, συνυπολογίζοντας και τις προμήθειες του ατζέντη, ενώ οι απολαβές του να ξεπεράσουν τα 15 εκατ. λίρες ετησίως.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.