Γιοκάνοβιτς: «Να δείξουμε ότι η Φούλαμ έχει φιλοδοξίες και στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως στην ομάδα του έχουν γνώση των δυσκολιών της επόμενης σεζόν, έπειτα από τη νίκη-άνοδο που πέτυχαν χτες επί της Άστον Βίλα στο «Γουέμπλεϊ».

Το γκολ του αρχηγού των «Cottagers», Τομ Κέρνεϊ, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αποδείχτηκε αρκετό για να οδηγήσει τη Φούλαμ στην επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, «βυθίζοντας» την Άστον Βίλα στην πικρία και την περισυλλογή.

«Ξέρω τι βρίσκεται μπροστά μας. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο και το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Πρέπει να φανούμε έξυπνοι και να δείξουμε ότι έχουμε φιλοδοξίες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος προσωπικά γιατί αυτή εδώ η Φούλαμ είναι το πρότζεκτ του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου. Τον πρώτο χρόνο παλεύαμε για να μην υποβιβαστούμε και το δεύτερο χρόνο ξεκινήσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Ήμασταν άτυχοι πέρυσι που δεν καταφέραμε να παίξουμε στο «Γουέμπλεϊ».

Αυτή η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, όμως είχαμε μια σπουδαία μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, φέρνοντας τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες που μας έδωσαν ώθηση. Ο Μίτροβιτς είχε σημαντική συμβολή, όπως και ο Τάργκετ. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί πιο μπροστά στο γήπεδο ο Σεσενιόν και τώρα είναι ο κορυφαίος μας σκόρερ.

Όσο για τον Κέρνεϊ, ήταν καθοριστικός, είναι ο αρχηγός της ομάδας. Έδειξε την ποιότητα και την προσωπικότητα που χρειαζόταν η ομάδα για να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς», σχολίασε ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς.

Με την ψυχή τους το πανηγύρισαν οι παίκτες της Φούλαμ


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.