Θέλει τον Ντουρμ στη Χάντερσφιλντ ο Βάγκνερ

Τον Γερμανό πλάγιο μπακ της Ντόρτμουντ ετοιμάζονται να αποκτήσουν τα Τεριέ, συνεχίζοντας τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Από το 2011 έως το 2013 που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των Βεστφαλών, ο Έρικ Ντουρμ ήταν παίκτης του Ντέιβιντ Βάγκνερ στη Β’ ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο νυν προπονητής της Χάντερσφιλντ επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον 26χρονο πλάγιο μπακ (αγωνίζεται με την ίδια ευκολία δεξιά και αριστερά), κάτι που θέλει και ο ποδοσφαιριστής.

Ορισμένα γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως απομένει να συμφωνήσουν οριστικά οι δύο σύλλογοι, οι οποίοι είναι ήδη σε επαφές, με τον Ντουρμ να είναι έτοιμος περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στα Τεριέ.

Ο Γερμανός αμυντικός έχει τα τελευταία πέντε χρόνια συνολικά 97 συμμετοχές με τη Ντόρτμουντ για όλες τις διοργανώσεις, με 2 γκολ και 11 ασίστς. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι τη λήξη της περασμένης σεζόν.

Είναι γενικά επιρρεπής σε τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει ουσιαστικά ποτέ να κερδίσει οριστικά τη θέση του βασικού στους "κιτρινόμαυρους", παρότι κατά καιρούς είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Με βάση αυτές, μάλιστα, είχε κερδίσει μια θέση στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, χωρίς πάντως ο ίδιος να πάρει χρόνο συμμετοχής.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.