Χάνει όλη τη σεζόν ο Τσάμπερλεϊν

Ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση του άτυχου Άγγλου χαφ, ο οποίος συγκεντρώνει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Άλεξ Όξλεϊντ - Τσάμπερλεϊν τον Απρίλιο στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρόμα αρχικά εκτιμήθηκε πως θα τον αφήσει εκτός σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα επιστρέψει έπειτα από διάστημα 4 περίπου μηνών. Στη συνέχεια, μετά και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, νέα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απουσία του μέχρι το Νοέμβριο.

Τελικά, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της Λίβερπουλ, τα νέα είναι ακόμη πιο άσχημα, καθώς ο 24χρονος αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, ενώ υπάρχει πιθανότητα να προλάβει να αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

«Νιώθουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε στον κόσμο, ότι ο Οξ (Όξλεϊντ) αυτήν τη σεζόν θα επικεντρωθεί στην ανάρρωση και την αποθεραπεία. Αυτό το γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, σχεδόν από τη μέρα που τραυματίστηκε και μετά την επιτυχή επέμβασή του, ήμασταν σίγουροι γι'αυτό. Δεν υπήρξαν αλλαγές ή κάποια υποτροπή, κύλησαν όλα βάσει προγράμματος» υποστήριξε ο Κλοπ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.