Δυσκολίες για τις προτεραιότητες του Σάρι, Ιγουαΐν και Ρουγκάνι

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η διευθύντρια του ποδοσφαιρικού τμήματος της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, επιχειρούν να προχωρήσουν με τις μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας.

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Τσέλσι έχει εντάξει μόλις δύο καινούριους παίκτες στο δυναμικό της. Ο λόγος για τον Ζορζίνιο, που ακολούθησε τον προπονητή του από τη Νάπολι στους «Μπλε» και τον τερματοφύλακα Ρόμπερτ Γκριν που υπέγραψε ως ελεύθερος από τη Χάντερσφιλντ.

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλά ονόματα ως μεταγραφικοί στόχοι της Τσέλσι, μεταξύ των οποίων οι Μαρσιάλ, Ζαχά και Πιάνιτς, όμως δύο φαίνεται να είναι οι διακαείς πόθοι του προπονητικού team.

 

Σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα, οι Γκονζάλο Ιγουαΐν και Ντανιέλε Ρουγκάνι είναι οι βασικές προτεραιότητες του Μαουρίτσιο Σάρι για την ενίσχυση του ρόστερ των Λονδρέζων. 

Τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους περιπλέκει η ...μπερδεμένη μεταγραφική πολιτική της Μίλαν. Η τελευταία ενδιαφέρεται για τον Άλβαρο Μοράτα (η γυναίκα του οποίου γέννησε πρόσφατα και έκανε δίδυμα) της Τσέλσι και έχει τον Ιγουαΐν ως εναλλακτική λύση. Την ίδια στιγμή οι Ροσονέρι συζητούν με τους πρωταθλητές Ιταλίας για τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Ματία Καλντάρα, οι οποίοι ενδέχεται να αλλάξουν ομάδα ακολουθώντας αντίθετα δρομολόγια. Κάτι το οποίο ίσως επηρεάσει το μέλλον του Ρουγκάνι, ο οποίος αγωνίζεται επίσης ως κεντρικός αμυντικός.

Οι τρεις σύλλογοι αναζητούν τη σωστή φόρμουλα που θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ο μάνατζερ του Ρουγκάνι, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι, όμως έθεσε το ζήτημα πως ούτε η Γιουβέντους, ούτε ο παίκτης του έχουν θέσει ποτέ θέμα αποχώρησης του Ιταλού στόπερ από τον ιταλικό σύλλογο.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.