Μπακαγιόκο στη Μίλαν - Κόβατσιτς στην Τσέλσι;

Το σενάριο δύο δανεισμών έχει αναπτυχθεί από χθες στο ρεπορτάζ της Τσέλσι, που θέλει το Γάλλο χαφ να μετακομίζει στο Μιλάνο ως δανεικός και τον μέσο της Ρεάλ να παραχωρείται επίσης με δανεισμό στους «Μπλε».

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι ο Μαουρίτσιο Σάρι επιθυμεί να ανανεώσει τη μεσαία του γραμμή. Αφού έφερε από τη Νάπολι μαζί του το Ζορζίνιο, πλέον όλα δείχνουν πως θέλει να αποκτήσει άλλον έναν παίκτη με ποιοτικά χαρακτηριστικά στο κέντρο και φαίνεται πως έχει βρει το κομμάτι που του λείπει στο πρόσωπο του Ματέο Κόβατσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», οι «Μερένχες» επιθυμούν να παραχωρήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο τον Κροάτη χαφ στους «Μπλε» και η κίνηση αυτή να αποτελέσει κομμάτι του deal για την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος ψάχνει ομάδα που θα έχει ρόλο βασικού, αφού στην πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Ταυτόχρονα, το ιταλικό «Sky Sports» έφερε χθες στο προσκήνιο πιθανό δανεισμό του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στη Μίλαν. Ο Σάρι πιθανότατα θέλει να αδειάσει μία θέση στη μεσαία του γραμμή για τον Κόβατσιτς και φαίνεται να μην υπολογίζει στο Γάλλο, ο οποίος  δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του στα 25 παιχνίδια που αγωνίστηκε στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.