«Η Σίτι στοχεύει να φέρει νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο»

Ο ζάμπλουτος σεΐχης Μανσούρ, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή την 10ετή του παρουσία στον σύλλογο μίλησε για το επίπεδο της ομάδας μέχρι σήμερα, αλλά και για τους μελλοντικούς του στόχους.

«Το ταξίδι για την Σίτι σχετιζόταν πάντα με το να προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τέτοιον τρόπο ώστε να πετυχαίνουμε κάποιους στόχους και να καθιερωθούμε στο ποδόσφαιρο», είπε στον Τύπο ο Μανσούρ. 

«Για γίνει αυτό, έπρεπε να κοιτάξουμε προς κάθε κατεύθυνση και να σιγουρευτούμε οτι κάθε κρίκος της ομάδας, πάντα στον τομέα του, θα πάει σ' ένα άλλο επίπεδο για το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί άλλα είμαστε σε καλό δρόμο, και πιστεύω πως όσοι με ξέρουν καλά, θα σας πουν ότι αν κάποια στιγμή πλησιάσουμε προς τα κει, θα εξετάσουμε νέα ορόσημα και στόχους για να πετύχουμε». 

Για τον τρόπο παιχνιδιού που εφαρμόζει φέτος ο Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε με τα εξής λόγια:

«Είναι όμορφο, έξυπνο και με πάθος. Είναι ένα είδος εξελιγμένου παιχνιδιού που ήλπιζα πως κάποια μέρα θα το αποκτούσαμε». 

Σαν κορυφαία στιγμή της ομάδας που έχει ξεχωρίσει ο ίδιος, επέλεξε την νίκη με την Γιουνάιτεντ το 2011 στον ημιτελικό του FA Cup.

«Ήταν η στιγμή που ήξερα ότι είχαμε φτάσει σε ένα νέο επίπεδο στην προσπάθειά μας για την κορυφή. Η ομάδα ήταν φανταστική στο παιχνίδι της εκείνη την μέρα. Δεν νομίζω να είχα αγχωθεί καθόλου, επειδή η ομάδα έπαιζε με την σωστή ψυχολογία». 

Παράλληλα, μίλησε και για τις αναμνήσεις του σχετικά με τον δραματικό τίτλο πρωταθλήματος το 2012 κόντρα στην QPR (3-2). 

«Το παιχνίδι με την QPR για μένα ήταν ακριβώς το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους. Δεν νομίζω πως θα δούμε κάτι παρόμοιο ξανά. Ήλπιζα πως θα κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, άρα ήταν ένα συναίσθημα που θα 'πρεπε να αρχίζω να το συνηθίζω γρήγορα». 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.