«Ξεκινήσαμε τόσο καλά που μας αποκαλούν νέα Λέστερ»!

Ο τεχνικός των Σφηκών, Χάβι Γκράθια, δεν φοβήθηκε να συγκρίνει την ομάδα του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2016, Λέστερ.

Η Γουότφορντ είναι ως τώρα η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τις Λίβερπουλ και Τσέλσι με 4/4 νίκες. Την τελευταία αγωνιστική, μάλιστα, πέτυχε σπουδαία νίκη-ανατροπή κόντρα σε μια απ' τις διεκδικήτριες του τίτλου, την Τότεναμ. 

Παρόλο που οι στοιχηματικές εταιρίες δεν θεωρούν την Γουότφορντ φαβορί, ο Γκράθια πιστεύει πως η ομάδα του θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα των πρωταθλητών της σεζόν 2015/16, της Λέστερ Σίτι του Κλαούντιο Ρανιέρι. 

«Ξεκινήσαμε τόσο καλά στην Πρέμιερ Λιγκ που θα μπορούσε να μας θεωρήσει κάποιος ως την νέα Λέστερ», είπε στην τελετή παραλαβής του βραβείου για τον καλύτερο προπονητή της Πρέμιερ για τον μήνα Αύγουστο. 

«Δεν φοβάμαι την σύγκριση Λέστερ-Γουότφορντ. Πάντοτε σκοπεύω να ζω με την ίδια φυσικότητα μετά από 4 νίκες αλλά και και από 4 ήττες στην σειρά. Είναι πιθανό να προηγείσαι στη βαθμολογία μετά απο 4 παιχνίδια, όμως θα είναι πολύ διαφορετικό μετά από 25. Ακόμη και να παίζαμε στην Ισπανία, θα ήταν δύσκολο. Πρέπει να το απολαύσουμε και να γευτούμε αυτή τη στιγμή επειδή δουλέψαμε γι' αυτό και το κερδίσαμε.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα, τον σύλλογο και τους οπαδούς αυτή την χρονική περίοδο. Η Γουότφορντ είναι μια ομάδα που επιτέλους εξασφάλισε μια θέση και εδραιώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Παλιότερα συνεχώς ...ανεβοκατέβαινε, αλλά τώρα είναι εδώ για να μείνει», ξεκαθάρισε ο Ισπανός κόουτς. 

 

Τις προηγούμενες μέρες είχε κυκλοφορήσει κι ένα ...τρελό στατιστικό στοιχείο που έλεγε πως:

Την περίοδο 2014/15 η Λέστερ είχε τερματίσει 14η στην Πρέμιερ Λιγκ, με 41 πόντους και ρεκόρ 11 νίκες 8 ισοπαλίες και 19 ήττες. Και την επόμενη σεζόν, 2015/16 πήρε το πρωτάθλημα!

Την περασμένη σεζόν, η Γουότφορντ είχε τερματίσει 14η στην Πρέμιερ Λιγκ, με 41 πόντους και ρεκόρ 11 νίκες 8 ισοπαλίες και 19 ήττες!!!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.