Τρίπιερ: «Ελπίζουμε να διευθετηθεί το θέμα με το συμβόλαιο του Σάουθγκεϊτ»

Ο Άγγλος διεθνής μπακ εξεδήλωσε την επιθυμία των παικτών των «Τριών Λιονταριών» να δουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να επεκτείνει το συμβόλαιό του και πέραν του 2020.

Το τρέχον συμβόλαιο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λήγει με το πέρας του «Euro 2020» και ο 48χρονος έχει δείξει μέχρι τώρα πως το βλέμμα του έχει επικεντρωθεί κυρίως σε αυτό το τουρνουά.

Ο Κίεραν Τρίπιερ, που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Αγγλίας στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, είπε πως ο προπονητής του έχει τη στήριξη των παικτών, την ώρα που υπάρχει από καιρό εκπεφρασμένη η βούληση της αγγλικής Ομοσπονδίας να του προτείνει την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

«Ο Γκάρεθ είναι ένας φανταστικός προπονητής και αγαπώ να αγωνίζομαι για αυτόν, όπως και όλοι οι παίκτες. Είναι θέμα του ιδίου και της Ομοσπονδίας να το διευθετήσουν. Εμείς οι παίκτες σεβόμαστε τον προπονητή μας. Λατρεύουμε τις νέες του ιδέες. Ελπίζουμε να διευθετηθεί το θέμα του συμβολαίου.

Κανείς από μας δε λαμβάνει τη θέση του στην ομάδα ως δεδομένη. Ξέρουμε ότι τα πήγαμε καλά στο Μουντιάλ. Ήμασταν απογοητευμένοι με το πώς τελείωσε, όμως βρισκόμαστε σε ένα νέο μονοπάτι τώρα.

Υπάρχουν αυτά τα δύο χρόνια πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Προοδεύουμε αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα.

Το τεστ απέναντι στην Ισπανία ήταν το ιδανικότερο, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και πιστεύω πως τους κοιτάξαμε στα μάτια, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Κανείς δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο. Αυτό μπορώ να σας το πω μετά βεβαιότητας. Όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε παιχνίδια και να τα πάμε καλά για τη χώρα μας.

Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και το αυριανό κόντρα στην Ελβετία δεν θα είναι διαφορετικό. Όλοι ξέρουμε ότι είναι απλά ένα φιλικό αλλά θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές αυτό, θέλουμε να τους νικήσουμε. Για μας δεν είναι φιλικό», εξήγησε ο 27χρονος μπακ της Τότεναμ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.