Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Ίσως ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του κόσμου ο Ράμος»

Ο νεαρός πλάγιος μπακ της Λίβερπουλ δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο πιο ...μισητός ποδοσφαιριστής στις τάξεις των οπαδων της Λίβερπουλ αυτή τη περίοδο, μετά το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Μο Σάλαχ κατά τη διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Μαρκάρισμα που οδήγησε αρκετά νωρίς σε αναγκαστική αλλαγή του Αιγύπτιου αστέρα, γεγονός που πολλοί το αναφέρουν ως την κύρια αιτία που χάθηκε το τρόπαιο για τους Κόκκινους.

Παρ' όλα αυτά, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Ισπανού αμυντικού και τον σεβασμό που τρέφει γι' αυτόν, τολμώντας να το αποκαλέσει μάλιστα ως τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό του κόσμου. 

«Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κερδίζει κι εκείνος έχει δείξει την τελευταία δεκαετία ότι είναι νικητής», είπε στον Τύπο ο Άρνολντ. 

Ο Ράμος έχει στην τροπαιοθήκη του πρωταθλήματα και κύπελλα Ισπανίας αλλά και 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την Ρεάλ Μαδρίτης, και ως διεθνής έχει 1 Παγκόσμιο Κύπελλο και 2 ευρωπαϊκά.

«Το να κερδίζεις 3 Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά δεν είναι κάτι το απλό. Ο Ράμος είναι πιθανότατα ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό. Ακόμη και αν ήταν ...εχθρός τον Μάιο πρέπει να τον σεβόμαστε σαν ποδοσφαιριστή». 

Πάντως, φαίνεται πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν συμφωνούν με αυτό. Ακόμη και στο σαββατιάτικο παιχνίδι Αγγλία-Ισπανία, ο Ράμος αποδοκιμάστηκε απ' τους Άγγλους οπαδούς στα πλαίσια του Νέισιονς Λιγκ. 

 

Ο Άρνολντ, παρά το νεαρό της ηλικίας του (19 ετών), πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην καριέρα του. Είναι υποψήφιος για το βραβείο Golden Boy 2018 μαζί με τον περσινό νικητή, Κιλιάν Μμπαπέ της Παρί. 

Ο Ράμος πρόσφατα αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Σαλάχ, λέγοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους με το πέρας του τελικού. Και δήλωσε πως ο ίδιος έχει καθαρή την συνείδηση του για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα, και πως δεν ένιωσε άσχημα για τις αποδοκιμασίες στο Γουέμπλεϊ. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ράμος άνοιξε κι άλλες κόντρες, συγκεκριμένα με την πρώην συμπαίκτη του, Ρονάλντο, όταν είπε πως δεν θα 'πρεπε να χριστεί αυτός καλύτερος παίκτης της χρονιάς, αλλά ο Λούκα Μόντριτς.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.