Να περιορίσει τα ομαδικά λάθη σκοπεύει ο Γιοκάνοβιτς

Ο προπονητής της Φούλαμ θεωρεί ότι η ομάδα του δεν πληρώνει τα ατομικά, αλλά τα συλλογικά λάθη στο ξεκίνημά της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και ότι πρόκεται για ένα ρόστερ καινούργιο.

Οι «Cottagers» δεν έχουν ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή τους σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψιν ότι ανέβηκαν φέτος από την Τσάμπιονσιπ, η αρχή τους στο πρωτάθλημα δεν είναι αρνητική. Σε 4 παιχνίδια έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με μοναδική εκτός προγράμματος απώλεια την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Κρίσταλ Πάλας.

Όμως, ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς δεν επαναπαύεται και εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες για να δουλέψει με τους παίκτες του στην Ισπανία πάνω στα ομαδικά λάθη και κυρίως στις στατικές φάσεις.

«Δεν είναι το θέμα τα ατομικά λάθη, πρέπει να έχουμε καλύτερη θέση στις στημένες φάσεις. Νοιάζομαι πολύ για το πώς στηνόμαστε, αν δεν έχουμε καλές θέσεις, θα έρθουν και τα λάθη. Δε χρειάζεται να εξηγήσω στους παίκτες μου, όταν κάνουν μία λάθος πάσα ή όταν δεν πραγματοποιούν καλές σέντρες. Πρέπει εκείνοι να βελτιωθούν σε αυτά, αλλά εγώ πρέπει να έχω ένα ξεκάθαρο πλάνο στο πώς να παίζουν ποδόσφαιρο.



Δεν εστιάζω στα ατομικά λάθη και δε με εκπλήσσει που στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ έχουμε κάνει λάθη, αφού η ομάδα είναι καινούργια. Εκμεταλλεύτηκα τη μίνι προετοιμασία μας στην Ισπανία, για να εξηγήσω στους παίκτες πώς να αγωνίζονται και τι περιμένουμε από την ομάδα μας και ποιος είναι ο μηχανισμός που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Κάποιοι από τους παίκτες πρέπει να μάθουν ο ένας τον άλλον και να έχουν κάποιου είδους αλληλοκατανόηση στο οικογενειακό κλίμα που δουλεύει η ομάδα» τα όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.



Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.