Σε παραμονή Ντε Χέα και άλλων 4 ελπίζει ο Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων τόνισε ότι θέλει να κρατήσει τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του και βρίσκονται κοντά στη λήξη των συμβολαίων τους.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ ίσως είναι λίγο πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για την παραμονή του Ντε Χέα στην ομάδα, έπειτα απ' την μετακίνηση του Κουρτουά στην Ρεαλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι. Υπάρχει οψιόν ανανέωσης ενός ακόμη έτους για τον Ισπανό γκολκίπερ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019. 

Η Γιουνάιτεντ έχει τη δική της ξεχωριστή πολιτική στα θέματα συμβολαίων, και ο Μουρίνιο θέλησε απο νωρίς να εκφράσει την επιθυμία του να κρατήσει ορισμένους παίκτες, διότι οι ποδοσφαιριστές είναι πάντα ελεύθεροι να διαπραγματεύονται πιθανές μεταγραφές τους τον Γενάρη, 6 μήνες πριν τη λήξη των συμβολαίων τους. 

Ο Πορτογάλος προπονητής (ο οποίος ξέχασε να αναφέρει τον Γιάνγκ στην τοποθέτησή του), παρομοίασε την κατάσταση με αυτή του Μαρουάν Φελαϊνί πέρσι, η οποία λύθηκε με τον διεθνή Βέλγο να αλλάζει τα δεδομένα την τελευταία στιγμή και να υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2020. 

«Ελπίζω ότι θα μείνουν», είπε ο Μουρίνιο, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον των Σο, Μάτα, Ερέρα και Γιάνγκ. 

«Είχαμε παρόμοια συζήτηση για τον Μαρουάν Φελαϊνί πέρσι και πάντα έλεγα τότε ''Ελπίζω να μείνει, πιστεύω ότι θα μείνει'', και τώρα λέω το ίδιο, ελπίζω να μείνουν. Είμαι χαρούμενος με τους πάικτες. Ο Νταβίντ (Ντε Χέα) είναι ο Νταβίντ, δεν χρειάζεται παραπάνω επεξήγηση. Η εξέλιξη του Λουκ Σο μας κάνει να πιστεύουμε ότι βαδίζει προς τον σωστό δρόμο, και θέλω να τον κρατήσω. Ο Χουάν Μάτα και ο Άντερ Ερέρα, ακόμη και αν δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής ή αν δεν ξεκινούν βασικοί, με τον χαρακτήρα τους και με όσα αντιπροσωπεύουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αποτελούν ξεχωριστά κομμάτια που επίσης δεν θέλω να χάσω».

Ο Σο, κατά την διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων, αποκάλυψε οτι ο Μουρίνιο του είπε ξεκάθαρα πως τον θέλει να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ. Ο Γιανγκ ξεκίνησε μόνο μια φορά βασικός, με τον Μουρίνιο να δίνει φανέλα βασικού κυρίως στον Σο. Την περασμένη Κυριακή ωστόσο, ο Γιανγκ πήρε και δεύτερη συμμετοχή καθώς ο 23χρονος μπακ υπέφερε απο τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική ομάδα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.