Σάρι: «Χρειάζεται γκολ για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του ο Μοράτα»

Ο τεχνικός της Τσέλσι πέταξε το «μπαλάκι» στον Ισπανό επιθετικό, ώστε να βρει ξανά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση ο ίδιος, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω του σκοραρίσματος.

Οι «Μπλε» πέρασαν πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το τελικό 0-1 από την «Τούμπα», αφού ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ από τον ΠΑΟΚ και το γκολ του Γουίλιαν στο 7ο λεπτό καθόρισε την τελική έκβαση του ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο Μαουρίτσιο Σάρι δήλωσε: «Κοντρολάραμε το παιχνίδι για 90 λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες και χάσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς, είμαι χαρούμενος με την επίδοση, όμως δεν είμαι με το αποτέλεσμα, γιατί όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τελειώσεις το ματς πρέπει να το κάνεις. Θεωρώ ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και θα ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε να μας αντιμετωπίσει σήμερα. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και δεν ευθύνεται ο ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα.



Για μια αγγλική ομάδα ο θεσμός του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια δύσκολη υπόθεση (αναφορικά με την κούραση), μην ξεχνάτε πως σε 63 ώρες από σήμερα έχουμε και πάλι ματς. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Έχουμε ήδη παίξει έξι ματς, οπότε ίσως δεν είναι πρόβλημα τώρα, αυτό που ελπίζω είναι να προκριθούμε πριν από τους τελευταίους αγώνες του ομίλου προκειμένου να είμαι πιο ήσυχος».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Άλβαρο Μοράτα, που δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του να ξανακερδίσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και απάντησε: «Προκειμένου να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του θα πρέπει να σκοράρει. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για να του δώσω αυτοπεποίθηση, σήμερα είχε 3-4 ευκαιρίες αλλά στάθηκε άτυχος. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα μπορέσω να τον βοηθήσω αλλά για να μπορέσει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του χρειάζονται γκολ. Επίσης για πρώτη φορά στη σεζόν ήταν πολύ δραστήριος και είχε την κατοχή της μπάλας για μεγάλη διάρκεια».

Με πρόβλημα στον ώμο αποχώρησε ο Πέδρο, αλλά ο γιατρός της ομάδας ήταν καθησυχαστικός

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπάτε Μπορίσοφ επικράτησε με 2-0 της Βίντι και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Τσέλσι:




Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.