Ζαχά: «Στη Γιουνάιτεντ ήμουν μόνος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

Ο αστέρας της Κρίσταλ Πάλας άφησε αιχμηρά σχόλια για τους Κόκκινους Διαβόλους, ενώ αποκάλυψε ότι ένιωθε θλιμμένος και πως είχε κατάθλιψη.

Το 2013 ο Γουίλφριντ Ζαχά μετακινήθηκε στο Όλντ Τράφορντ σε ηλικία μόλις 19 ετών, για ένα μεγάλο ποσό για την εποχή (11 εκατομμύρια λίρες). Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν στο Μάντσεστερ, και αφού πρώτα δόθηκε δανεικός σε Κάρντιφ και Κρίσταλ Πάλας, τελικά οδηγήθηκε σε μόνιμη μετακίνηση πίσω στους Αετούς. 

Αυτή την στιγμή είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας και έχει κάνει ξεκάθαρο το ότι απλά δεν ''έπιασε'' στην Γιουνάιτεντ, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες. Ο ίδιος εξήγησε πως ο σύλλογος του Μάντσεστερ δεν του έδειξε την στήριξη που χρειαζόταν για να προσαρμοστεί εκεί:

 

«Υπήρχαν φήμες πως ο λόγος που δεν έπαιζα στην Γιουνάιτεντ ήταν επειδή είχα κοιμηθεί με την κόρη του Ντέιβιντ Μόγιες, και κανείς δεν προσπάθησε να με υπερασπιστεί σ' αυτό. Έτσι, πάλευα ολομόναχος με τους δαίμονές μου, τις φήμες αυτές που ήξερα ότι ήταν λανθασμένες.

Όλα αυτά τα αντιμετώπισα σε ηλικία 19 ετών, διαμένοντας μόνος μου στο Μάντσεστερ, χωρίς να έχω κάποιον κοντά μου, επειδή η ομάδα επέλεξε το που θα μένω. Δεν μου είχαν δώσει ούτε αυτοκίνητο, όπως στους υπόλοιπους παίκτες. Τίποτα. Ζω σ' αυτήν την κόλαση μόνος μου, μακριά απ' την οικογένειά μου, και σκέφτηκα ''Αν αυτό δεν με κάνει πιο δυνατό, ποιο θα με κάνει;''.

Όταν ήμουν στην Γιουνάιτεντ είχα λεφτά, αλλά ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και στεναχωρημένος. Ο κόσμος πιστεύει ότι η ζωή σου είναι διαφορετική επειδή έχεις χρήματα, έχεις αναγνωρισιμότητα, γι' αυτό δεν σου συμπεριφέρονται το ίδιο». 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.