Μιλιβόγιεβιτς: «Σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, χάσαμε αγώνες από ατυχία»

Ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας σχολίασε την απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδας του στα πρώτα ματς της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Η Πάλας δεν κατάφερε να πετύχει την 100ή νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έμειναν στο 0-0 με την Νιουκάστλ το περασμένο Σάββατο. 

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τζέιμς Μακάρθουρ έχασε την πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων με μια εξαιρετική κεφαλιά που αργότερα παραδέχθηκε ότι θα 'πρεπε να είχε σκοράρει, και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με μια εκτέλεση φάουλ του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς που χτύπησε το δοκάρι. 

Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία για την Πάλας χάθηκε στο 82ο λεπτό όταν ο Μαμαντού Σακό πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος. 

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, παρόλο που το δοκάρι έγινε στο 1ο μέρος», είπε ο Μιλιβόγιεβιτς. 

«Αξίζαμε τους 3 πόντους αλλά, στο τέλος, πήραμε μόνο έναν. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν θα χάσεις, αλλά και πάλι δεν είμαστε χαρούμενοι.

Ήμασταν συμπαγείς και έιχαμε καλή οργάνωση. Αλλάξαμε την μπάλα γρήγορα και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα. Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά απ' τον αγώνα.

Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στην σεζόν. Αλλά μετά την νίκη με την Φούλαμ, κάναμε 3 διαδοχικές ήττες, ίσως οι 2 απ' αυτές με μεγάλη δόση ατυχίας και η τρίτη, κόντρα στην Σαουθάμπτον, που δεν θέλαμε να χάσουμε με τίποτα». 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.