Φάμπρεγας: «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά με τον τραυματισμό μου»

Ο Ισπανός μέσος παραδέχτηκε ότι ο τραυματισμός του στο πόδι τον κράτησε εκτός παραπάνω από όσο αναμενόταν με αποτέλεσμα να χάσει το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας αποκόμισε έναν τραυματισμό στο φιλικό προετοιμασίας εναντίον της Άρσεναλ την 1η του Αυγούστου, που αποδείχτηκε πιο σοβαρός από ότι έμοιαζε αρχικά.

Το πρόβλημα έγινε εντονότερο όταν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Σούπερ Καπ Αγγλίας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών της Τσέλσι μιλούσαν για ένα διάστημα απουσίας περίπου δύο εβδομάδων, αλλά μια σειρά υποτροπών καθυστέρησαν την αποθεραπεία, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μόλις πριν μια εβδομάδα, περνώντας ως αλλαγή στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Φάμπρεγκας αγωνίστηκε βασικός στη νίκη-πρόκριση εναντίον της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για το Carabao Cup και αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο στο ντέρμπι πρωταθλήματος του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ των δύο ομάδων στο Στάμφορντ Μπριτζ.

«Είναι ωραίο που επέστρεψα», δήλωσε ο παίκτης σε αγγλικά Μέσα. 

«Το ποδόσφαιρο είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου και χαίρομαι που επανήλθα. Έπρεπε να κάνω υπομονή.

Ο τραυματισμός μου υποτίθεται πως θα με κρατούσε εκτός αγωνιστικής δράσης για 10-15 ημέρες, αλλά διήρκησε πολύ περισσότερο.

Είμαι πολύ χαρούμενος πλέον, γιατί δυσκολεύτηκα αρκετά. Δεν περίμενα να κρατήσει τόσο πολύ. Ήμουν στο σπίτι και το μόνο που με απασχολούσε ήταν αυτό. Η οικογένειά μου το βίωσε πιο έντονα από όλους.

Το χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή είναι να τραυματίζεται. Θέλουμε να είμαστε υγιείς, να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε, ειδικά όταν η ομάδα τα πηγαίνει καλά.

Θέλω να συνεισφέρω σε όλο αυτό και επιτέλους μπορώ να πω ότι ξεκινάει μια μακρά και ευχάριστη περίοδος για εμένα και την ομάδα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.