Φαν Ντάικ: «Όποιος δεν κατανοεί το ροτέισιον καλύτερα να αποχωρήσει»

Ο Ολλανδός στόπερ πήρε θέση σχετικά με τους παίκτες της Λίβερπουλ που εμφανίζονται ενοχλημένοι από τον χρόνο συμμετοχής τους ή από το γεγονός ότι έγιναν αλλαγή.

Ο Κλοπ έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές τόσο στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ, όσο και στη διάρκεια των αγώνων, φτάνοντας στο αήττητο σερί που διατηρεί στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Τσέλσι, αντικατέστησε τους Μίλνερ, Χέντερσον και Σαλάχ. 

Παρά το γεγονός ότι η είσοδος του Στάριτζ έφερε το γκολ της ισοφάρισης με το υπέροχο τέρμα που πέτυχε, αρκετός λόγος έγινε σχετικά με το ότι Χέντερσον και Σαλάχ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους που αντικαταστάθηκαν. Όταν ρωτήθηκε για αυτό, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξεκαθάρισε πως κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. 

«Πρέπει να το χωνέψεις, διαφορετικά καλύτερα να φύγεις», είπε ο Ολλανδός. «Όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, όλοι μας θέλουμε να πετύχουμε, και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των ποδοσφαιριστών σε αυτή την προσπάθεια». 

«Είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν με πολλά παιχνίδια, γι' αυτό χρειαζόμαστε τον καθένα και όλοι το γνωρίζουν. Αυτό μας δίνει μεγάλη ισχύ. Όλοι θα παίξουν τον ρόλο τους σ' αυτήν την τεράστια σεζόν». 

Όσον αφορά τη μέτρια απόδοση του Μοχάμεντ Σαλάχ σε αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν, ο έμπειρος σέντερ μπακ σχολίασε:

«Έχουμε δώσει 7 αγώνες (σ.σ. στην Πρέμιερ Λιγκ) και ο Μο δουλεύει σκληρά. Είναι ο ίδιος Μο, απλώς χρειάζεται λίγη περισσότερη τύχη. Δεν ανησυχώ, ούτε εκείνος θα πρέπει να ανησυχεί. Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, είμαστε πάντα εδώ για εκείνον και στο τέλος θα τα καταφέρει.

Είχε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι (σ.σ. αντικαταστάθηκε από τον Σακίρι στο 66'), αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και είναι μέσα στο πρόγραμμα».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.