Σάρι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι»

Δυσαρεστημένος με την απόδοση της ομάδας του στο χθεσινό αγώνα με τη Βίντι ήταν ο τεχνικός της Τσέλσι, ειδικότερα στις ευκαιρίες που επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει.

Αν και οι φίλοι των «Μπλε» περίμεναν από την ομάδα τους μία εύκολη επικράτηση απέναντι στην αδύναμη Βίντι, οι γηπεδούχοι είχαν κακή απόδοση, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, δημιουργώντας μερικές καλές ευκαιρίες, ενώ επέτρεψαν και στην ουγγρική ομάδα να απειλήσει αρκετά. Τελικά, επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Άλβαρο Μοράτα στο 70'.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε και μερικές από τον αντίπαλο. Πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό σκέλος και να αποφεύγουμε αντεπιθέσεις».

Έντονα φορτισμένος πανηγυρισμός του Moράτα στην αγκαλιά των συμπαικτών του

Ενώ για τον σκόρερ της ομάδας του, για τον οποίο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε δηλώσεις πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει, πρόσθεσε: «Αν μετά το γκολ θέλει να κλάψει, τότε εύχομαι να τον βλέπω να κλαίει πιο συχνά. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, είναι πολύ σημαντικό γι'αυτόν να σκοράρει, αλλά και να έχει μία καλή απόδοση επίσης. Θεωρώ πως έκανε καλό ματς και είναι σημαντικό για εκείνον που αγωνίστηκε καλά απόψε (σ.σ. χθες). Ο Άλβαρο μπορεί να κάνει νέα αρχή με αυτήν την εμφάνιση».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.