Ραμζί: «Δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό ο Σαλάχ»

Ο βοηθός προπονητή της Αιγύπτου δήλωσε πως ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ δεν φαίνεται σοβαρός, ωστόσο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο επιθετικός των Φαραώ έδωσε τέλος στην αφλογιστία του, αφού μετά από 4 αγώνες επέστρεψε στο σκοράρισμα με απίστευτο απευθείας γκολ απ' το σημείο του κόρνερ, στο 4-1 επί της Σουαζιλάνδης. Όμως, δυστυχώς, αυτό που σημάδεψε τον αγώνα ήταν ο τρόπος που αποχώρησε απ' τον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν κουτσαίνοντας. 

Άμεσα έσπευσε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Χανί Ραμζί, να καθησυχάσει τους οπαδούς της Αιγύπτου και της Λίβερπουλ. 

«Δεν φαίνεται να έιναι κάτι σοβαρό. Νομίζω πως είναι απλά ένα τράβηγμα αλλά θα περάσει και από ειδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού».

 

Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Σαλάχ στα τελευταία του 4 ματς για την εθνική Αιγύπτου. Όμως παρόλο που είναι φορμαρισμένος με την εθνική του ομάδα, δυσκολέυεται με τον σύλλογό του, την Λίβερπουλ. Πριν από το τέρμα με την Σουαζιλάνδη, είχε να σκοράρει απ' τις 22 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Σαουθάμπτον.

 

Ο 26χρονος εξτρέμ θα μείνει εκτός στον επαναληπτικό αγώνα με Σουαζιλάνδη την Τρίτη, καθώς επέστρεψε στο Μέρσεϊσαϊντ, ενώ είναι αμφίβολος για το επόμενο ματς της Λίβερπουλ, με την Χάντερσφιλντ το ερχόμενο Σάββατο. 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.