Διέψευσε τις φήμες περί επιστροφής Μπακαγιόκο τον Ιανουάριο ο ατζέντης του

Ο εκπρόσωπος του Γάλλου τόνισε πως ο παίκτης χρειάζεται πίστωση χρόνου και η Μίλαν είναι διατεθειμένη να περιμένει τον ποδοσφαιριστή, διαψεύδοντας τη σπέκουλα που αναπτύχθηκε περί πρόωρης επιστροφής του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι στο Λονδίνο έφερε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα των «Μπλε», με τις περισσότερες να εντοπίζονται στο χώρο του κέντρου. Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το Ζορζίνιο, με τον οποίο είχε άψογη συνεργασία στη Νάπολι, ενώ αποκτήθηκε ως δανεικός ο Ματέο Κόβασιτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με δανεισμό στη Μίλαν ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 29 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ με 2 γκολ και 2 ασίστ, αφού δε βρισκόταν στα πλάνα του Σάρι.



Ο 24χρονος μέσος, που έχει δώσει το παρών σε 6 παιχνίδια με τους «Ροσονέρι» (4 πρωτάθλημα, 2 Γιορόπα Λιγκ) αλλά στα 2 ως βασικός, δεν έχει πείσει με την απόδοσή του τον τεχνικό της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με την ιταλική εδημερίδα «Corriere dello Sport», η οποία ανέφερε πως ο παίκτης θα επιστρέψει τον Ιανουάριο στο Λονδίνο.

Ωστόσο, ο ατζέντης του Γάλλου, Φεντερίκο Παστορέλο, διέψευσε τις εν λόγω φήμες, μιλώντας στο «Calciomercato»: «Ο Μπακαγιόκο είναι χαρούμενος στη Μίλαν και η Μίλαν είναι χαρούμενη με εκείνον. Έγινε σαφές ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο, όμως όλοι έχουν πειστεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα φέτος. Όλες αυτές οι φήμες περί επιστροφής του στην Τσέλσι τον Ιανουάριο είναι απολύτως αβάσιμες».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.