Ο αρχηγός της Κάρντιφ θέλει να πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ!

Ο Σον Μόρισον ρωτήθηκε ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και δήλωσε την προτίμησή του.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιχειρεί να κερδίσει πρωτάθλημα μετά απο 28 χρόνια καθώς ισοβαθμεί στην κορυφή με την πρωταθλήτρια του 2017/18, Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από 9 αγώνες. 

Ο Μόρισον και η Κάρντιφ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην Φούλαμ το περασμένο σαββατοκύριακο, αλλά σήμερα (στις 17:00) καλούνται να αντιμετωπίσουν στο Άνφιλντ τους Κοκκινους. Σε ερώτηση για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, ο αρχηγός των Bluebirds είπε:

«Είναι δύσκολο να απαντήσεις. Θα 'θελα να το κερδίσει η Λίβερπουλ. Θα 'θελα να το κερδίσει η Λίβερπουλ γιατί θα ήταν φανταστικό για τον σύλλογο και για την πόλη. Είναι τόσο διάσημο κλάμπ με τόσο μεγάλη ιστορία, αλλά θα χρειαστούν πολλά για να σταματήσεις την Σίτι». 

Για τον ανταγωνισμό στο αγγλικό πρωτάθλημα, ο 27χρονος στόπερ ανέφερε:

«Ελπίζω να πάει ως στο τέλος ετσι. Σαν οπαδός του ποδοσφαίρου και της Πρέμιερ Λιγκ, ελπίζω ως το τέλος να είναι έτσι αμφίρροπο και θα 'ναι εκπληκτικό για όλους τους οπαδούς».

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο αυτές ομάδες έκαναν δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, βρίσκονται μόλις 2 βαθμούς μπροστά απο Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ. 

Στην αντίπερα όχθη, προκαλώντας έκπληξη σε πολλούς, η Κάρντιφ πέρσι κέρδισε αυτόματη άνοδο στην Πρέμιερ και φετινός της στόχος είναι φυσικά η παραμονή σ' αυτήν.

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Άγγλος αμυντικός. «Η επιθετική τους δύναμη, για μένα, είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Οι 4 παίκτες τους μπροστά είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει. Το στυλ παιχνιδιού που έχουν είναι το πιο συναρπαστικό στο κόσμο και θα είναι πολύ δύσκολα εκείνη τη μέρα. Ωστόσο είμαστε και μεις ένα δυνατό σύνολο, γεμάτο όρεξη, που κανείς δεν αρέσκεται στο να χάνει, γιατί είμαστε νικητές, οπότε θα πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.