«Δεν παραχωρείται δανεικός ο Λόφτους-Τσικ»

Τέλος στα σενάρια περί δανεισμού του Άγγλου επιθετικού στην Κρίσταλ Πάλας τον ερχόμενο Γενάρη έβαλε ο Σάρι.

Η σημερινή (18:00) αντίπαλος της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, Κρίσταλ Πάλας, φαίνεται να επιθυμεί την απόκτηση του μέσου των Μπλε, με τη μορφή δανεισμού, στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Ρόι Χότζσον στις δηλώσεις του πριν το Λονδρέζικο ντέρμπι, είπε πως πάντα θα υπάρχει θέση στην ομάδα του για τον παίκτη της Τσέλσι, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στους Αετούς με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος, ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής στην αρχή της σεζόν στους Μπλε, όμως με τις εμφανίσεις του τον προηγούμενο μήνα ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή του.

Όταν ρωτήθηκε ο Σάρι για τα σενάρια δανεισμού του παίκτη του, δήλωσε: «Ο Ρούμπεν αγωνίστηκε σε 4 από τα 5 ματς του Οκτωβρίου. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κανένα πλάνο παραχώρησής του».

Ο 22χρονος μέσος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του απέναντι στην Μπάτε Μπόρισοφ, ενώ σκόραρε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, στη νίκη της Τσέλσι με 0-4 στην έδρα της Μπέρνλι.

«Έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά πρέπει να ανέβει κι άλλο σε επίπεδο τακτικής. Κατά τα άλλα διαθέτει εξαιρετικά φυσικά προσόντα και ταχύτητα. Τεχνικά είναι ικανός, και πιστεύω ότι αν θέλει να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του προσέγγιση. Έχει σπουδαίες προοπτικές», συμπλήρωσε ο Σάρι.

 

Η συμμετοχή του Λόφτους-Τσικ στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας, θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος διεθνής επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως παραμένει αμφίβολο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί για 90 λεπτά, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο προπονητής του:

«Έχει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς αρκετές βδομάδες. Ίσως μπορέσει να αγωνιστεί για 40-45 λεπτά», ήταν τα λεγόμενα του Ιταλού προπονητή της Τσέλσι.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.