«Ο Μοράτα δεν θα γίνει και Ντρογκμπά αλλά έχει μεγάλο περιθώριο εξέλιξης»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τη βελτίωση του Ισπανού φορ, αλλά και για το δικό του αήττητο ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άλβαρο Μοράτα πέτυχε δύο γκολ στη νίκη των Μπλε με 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και ο προπονητής του κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την εμφάνισή του και να τον ...συγκρίνει με τον θρύλο της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά:

«Είναι λίγο “εύθραυστος”, πνευματικά. Είναι πολύ νέος. Μπορεί να βελτιωθεί γρήγορα.

Ο Ντρογμπά ήταν ένας από τους καλύτερους στον κόσμο για 10 χρόνια. Το να γίνει (σ.σ. ο Μοράτα) Ντρογκμπά είναι κάπως υπερβολικό, αλλά έχει μεγάλο περιθώριο εξέλιξης.

Ο Άλβαρο βελτιώθηκε τον τελευταίο μήνα. Είδα βελτίωση στην αυτοπεποίθηση, στην προσωπικότητα, αλλά και στην τακτική. Τώρα μπορεί να παίζει περισσότερο με την ομάδα. Πολλά γκολ έρχονται μέσα από την καλή ομαδική δουλειά.

Είναι πολύ γρήγορος. Όχι στα πρώτα δύο ή τρία βήματα, αλλά εάν τρέξει 40 μέτρα είναι πολύ γρήγορος. Μπορεί να εξελιχθεί και να βελτιωθεί».

 

Η 8η νίκη της Τσέλσι έφερε και το αήττητο σερί 11 αγώνων για τον Σάρι, ο οποίος ισοφάρισε την επίδοση του Φρανκ Κλαρκ. Ο τελευταίος είχε μείνει αήττητος στα πρώτα 11 ματς του στην Πρέμιρ Λιγκ το 1994 με τη Νότινγχαμ Φόρεστ. Μιλώντας γι αυτό, ο Ιταλός τεχνικός είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Το ρεκόρ δεν είναι ρεκόρ του προπονητή, αλλά ρεκόρ της ομάδας».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.