Έκπληκτος ο Φρέντερικς με την κακή πορεία της Φούλαμ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «Λευκών» και νυν της Γουέστ Χαμ εξέφρασε την έκπληξη του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ουραγός του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ράιαν Φρέντερικς βοήθησε τη Φούλαμ να εξασφαλίσει την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ, αγωνιζόμενος ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνάς της και εν συνεχεία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στα «Σφυριά» ως ελεύθερος.

Ο προπονητής της πρώην ομάδας του, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, βρίσκεται υπό πίεση, έπειτα από τη νέα της ήττα (αυτή τη φορά με 1-0 από τη Χάντερσφιλντ) και την παρουσία της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ο δεξιός οπισθοφύλακας της Γουέστ Χαμ έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του πρώην τεχνικού του.

Δύσκολες ημέρες για τον Σέρβο προπονητή

«Όταν ήρθε ο Γιοκάνοβιτς, βρισκόμασταν κοντά στον πάτο της Τσάμπιονσιπ και εκείνος μεταμόρφωσε το σύλλογο, οπότε πιστεύω 100% ότι αξίζει να μείνει και ελπίζω να γυρίσει το κλίμα. Έχω εκπλαγεί με την αρνητική πορεία της ομάδας, όμως έχουν ότι χρειάζεται για να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση και ελπίζω να το κάνουν. Έχουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ, οπότε ίσως μιλάμε απλά για μια περίοδο εκμάθησης για αυτούς. Είναι διαφορετικά από την Τσάμπιονσιπ, όπου είχαμε ίσως και 70-80% κατοχή μπάλας σε μερικά ματς. Τώρα πρέπει να αμυνθείς σα να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό. Όμως είμαι σίγουρος ότι είναι όσο καλοί χρειάζεται για να διαφύγουν τον κίνδυνο», σχολίασε ο Ράιαν Φρέντερικς.

Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός δυσκολεύεται να καθιερωθεί στη Γουέστ Χαμ, καθώς ο βετεράνος Πάμπλο Ζαμπαλέτα χαίρει της εμπιστοσύνης του Μανουέλ Πελεγκρίνι, περιορίζοντας έτσι τον Άγγλο σε μόλις τρεις παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Έπαιξα σε μερικά από τα πρώτα ματς και ήμασταν χωρίς νίκη, οπότε ήταν δύσκολα. Όμως τώρα η ομάδα τα πάει καλά και είναι μια πρόκληση για εμένα να ξαναμπώ στην ενδεκάδα. Ο Πάμπλο (σ.σ. Ζαμπαλέτα) αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια και υπήρξε ίσως το καλύτερο δεξί μπακ στο πρωτάθλημα. Παρακολουθώ το τι κάνει από τον πάγκο και προσπαθώ να το εφαρμόσω και στο δικό μου παιχνίδι», πρόσθεσε ο Άγγλος μπακ.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.