Ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του ο Μίνα

Ο αμυντικός της Έβερτον μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή με τα Ζαχαρωτά, τρεις μήνες μετά την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Γιέρι Μίνα ήρθε στην ομάδα του Μέρσισαϊντ με τραυματισμό τον περασμένο Αύγουστο αλλά έδειξε υπομονή περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. 

Κόντρα στην Τσέλσι, την Κυριακή, ο (μέχρι τώρα βασικός στόπερ) Ζουμά δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω του δανεισμού του από τους Μπλε, κι έτσι ο Μίνα άρπαξε την ευκαιρία και έδειξε στους οπαδούς γιατί ήταν τόσο σημαντικό για την ομάδα να ξοδέψουν 30 εκ. λίρες για έναν παίκτη που ήθελε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Κολομβιανός σέντερ μπακ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. 

«Ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτήν την μοναδική στιγμή της ζωής μου, ήταν ένα υπέροχο ματς και είμαι ευτυχισμένος που το μοιράστηκα με τους οπαδούς, τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου», δήλωσε ο Μίνα. 

«Αισθάνομαι τέλεια εδώ και δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ, κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα. Και είναι φανταστικό το να βλέπεις πως αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε μπροστά.

Το γεγονός ότι παίζαμε με Τσέλσι μου έδωσε επιπλέον κίνητρο και ήταν ένα τόσο μεγάλο ματς. Ήταν σπουδαίο για μένα που αγωνίστηκα 90 λεπτά. Το σημαντικότερο όμως ήταν το 0 στην άμυνα, όντας αμυντικός. Ευχαριστώ τον Πίκφορντ και τους άλλους συμπαίκτες μου που συνέβαλαν σ' αυτό το επίτευγμα. Σου δίνει ικανοποίηση όταν δεν δέχεσαι γκολ, και ξέρουμε πως αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα έρθουν και τα γκολ για εμάς στην άλλη μεριά του γηπέδου». 

 

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.