Ρόμπερτσον για Νεϊμάρ: «Είναι κουραστικό όταν πέφτει τόσο συχνά»

Οι δύο παίκτες είπαν μερικές κουβέντες παραπάνω στην ήττα των Κόκκινων στο Παρκ ντε Πρενς, με τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ να κριτικάρει τις υπερβολικές αντιδράσεις του παίκτη της Παρί.

Το αποτέλεσμα του αγώνα (2-1 για τους Γάλλους) δημιούργησε νέο αρνητικό ρεκόρ για τη Λίβερπουλ καθώς αποτέλεσε την τρίτη ήττα εκτός έδρας στην φάση των ομίλων. Ωστόσο, εκτός από τον Γιούργκεν Κλοπ, και ο Άντριου Ρόμπερτσον έφυγε ενοχλημένος εξαιτίας των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν. 

«Υποθέτω ότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ και ήθελαν να καθυστερήσουν ώστε να περάσει ο χρόνος. Δικαιούσαι να παίζεις ύπουλα μ' αυτόν τον τρόπο, να κάνεις θέατρο, μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά», είπε ο 24χρονος αμυντικός. 

«Θα ήθελα να μάθω πόσο χρόνο ξόδεψαν απόψε. Είναι απογοητευτικό όταν ο Νεϊμάρ πέφτει όπως πέφτει. Βέβαια όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού του και θα 'πρεπε να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε την επιθετικότητά μας. Φυσικά και μας στεναχωρεί. Αλλά, όταν παίζεις εναντίον της Παρί, ξέρεις πως είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις, και ειδικά με τον Νεϊμάρ. Δεν ήταν κάτι το οποίο όμως καταφέραμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε». 

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων είναι σε εβδομάδες. Η Λίβερπουλ καλείται να κερδίσει εντός έδρας την Νάπολι ακριβώς με 1-0 ή με σκορ 2 τερμάτων υπέρ της. Μόνο έτσι μπορεί να ονειρεύεται πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρόμπερτσον ανέφερε πως πήραν το μάθημά τους απ' την ήττα εκτός έδρας κόντρα στον ιταλικό σύλλογο. 

«Ξέρουμε οτι απλά πάμε και προσπαθούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως ο καθένας θα μας το ξεκαθαρίσει, και ειδικά ο κόουτς, ο οποίος θα μας πει ακριβώς τι χρειάζεται να κάνουμε.

Είναι στο Άνφιλντ. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμη μια ξεχωριστή νύχτα, και οι οπαδοί θα καταφέτουν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δείξαμε τον καλό μας εαυτό στην έδρα μας και θα πρέπει να το συνεχίσουμε.

Η Ναπολι ήταν καλύτερη απο μας στον πρώτο αγώνα. Έπαιξαν πραγματικά καλά. Παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι θα ξαναδούμε τον αγώνα ώστε να εντοπίσουμε τα λάθη μας επειδή δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε και ανυπομονούμε για τον επαναληπτικό». 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.