Συμφωνία με Χάσενχιουτλ για τον πάγκο της Σαουθάμπτον

Τον Αυστριακό τεχνικό που εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στη Λειψία έχει ως πρώτο στόχο για αντικαταστάτη του Μαρκ Χιούζ η διοίκηση των Αγίων.

Μετά την απομάκρυνση του έμπειρου Ουαλού μάνατζερ, η Σαουθάμπτον αναζητεί τον επόμενο προπονητή της. Τις αποφάσεις παίρνουν -μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Λες Ριντ- ο Πρόεδρος Ραλφ Κρούγκερ μαζί με τον Διευθυντή για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα, Ρος Γουίλσον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Skysports" οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Ραλφ Χάσενχιουτλ και συμφώνησαν να αναλάβει τον αγγλικό σύλλογο (με συμβόλαιο τριών ετών), κάτι που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Αυστριακός προπονητής μετά από μια καλή πορεία με την Ίνγκολσταντ βρέθηκε για 2 χρόνια (2016-2018) στη γερμανική Λειψία. Την πρώτη σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα, πίσω από τη Μπάγερν Μονάχου και οδήγησε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ακολούθησε η έκτη θέση την επόμενη σεζόν και η απομάκρυνσή του από τον πάγκο της.

Άλλα ονόματα που αναφέρθηκαν ως υποψήφιοι από τα αγγλικά Μέσα για να διαδεχτούν τον Χιούζ, ήταν εκείνα των Κίκε Σάντσες Φλόρες, Ντέιβιντ Μόγιες, Νάιτζελ Πίρσον και Κάρλος Καρβαλιάλ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.