Σάρι: «Πολλά τακτικά λάθη - στο σωστό δρόμο οι Οντόι και Αμπαντού»

Ο Ιταλός έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και έμεινε ικανοποιημένος από τους δύο 18χρονους.

Ισοπαλία με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ ήρθε η Τσέλσι στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Γουίλιαν (30') και Ζιρού (75') να εκτελούν ιδανικά τις στημένες φάσεις. Η γηπεδούχος Βίντι, που αποκλείστηκε από την επόμενη φάση, αφού προκρίθηκε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μαζί με τους «Μπλε» νικώντας με 1-3 τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», ισοφάρισε στο 32' με αυτογκόλ του Αμπαντού και προηγήθηκε προσωρινά στο 56' με γκολ του Νεγκό.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν ήταν χαρούμενος με τη συνολική εικόνα της ομάδας, αλλά ήταν με την απόδοση των Ίθαν Αμπαντού και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. «Κάναμε πολλά λάθη από τακτικής άποψης, χάναμε πολύ εύκολα την κατοχή της μπάλας. Είμαι ικανοποιημένος με το χαρακτήρα που δείξαμε και την αντίδρασή μας στο δεύτερο γκολ. Η Βίντι είναι καλή ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Αμυντικά είναι καλοί όταν αμύνονται χαμηλά.



Το αυτογκόλ δεν ήταν λάθος του Αμπαντού. Μαρκάραμε με ζώνη στο κόρνερ. Όταν ο αντίπαλος έχει πρώτα αγγίξει την μπάλα είναι δύσκολο. Πρέπει να σκεφτείτε ότι αν ο Αμπαντού έπαιζε με την κανονική 11άδα θα ήταν πιο εύκολο για εκείνον. Είναι δύσκολο με τόσες πολλές αλλαγές. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του και με τον Κάλουμ (Χάντσον-Οντόι). Χρειάζονται βελτίωση σε τακτικό επίπεδο, αλλά βρίσκονται στο σωστό δρόμο» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ενώ για τον Άλβαρο Μοράτα, που τραυματίστηκε στο γόνατό του στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από το Ζιρού, πρόσθεσε: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Η αρχική γνώμη του γιατρού ήταν αυτή, αλλά πρέπει να επανεξεταστεί αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να αφήσει ένα σχόλιο για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους φίλους της Τσέλσι για αντι-σημιτικά συνθήματα - μετά και την τιμωρία 4 οπαδών της ομάδας για ρατιστική επίθεση στο Στέρλινγκ - κατά τη διάρκεια του αγώνα, απάντησε: «Δεν άκουσα κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τα συνθήματα στα αγγλικά».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.