Στη μεταγραφική λίστα της Παρί ο Γκουέιγ

Ο 29χρονος Σενεγαλέζος χαφ ξεχωρίζει και φέτος στη μεσαία γραμμή της Έβερτον, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχύσει το κέντρο της, καθώς ο Αντριέν Ραμπιό αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει στο τέλος της σεζόν και αποτελεί στόχο των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, μεταξύ άλλων) και τέθηκε εκτός ομάδας.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ιντρίσα Γκουέιγ ήταν ένας από τους τρεις βασικούς στόχους της Παρί για τον Ιανουάριο, ενώ οι Σεσκ Φάμπρεγας της Τσέλσι και Φαμπίνιο της Λίβερπουλ με τη μορφή του δανεισμού αποτελούσαν τους άλλους δύο. Με την περίπτωση του Βραζιλιάνου να απομακρύνεται χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα με τους Κόκκινους και τη Μίλαν να εμφανίζεται ως φαβορί για τον Καταλανό χαφ, ο παίκτης της Έβερτον παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ως μια εφικτή επιλογή για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Ο Γκουέιγ έχει φέτος 15 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και μέχρι την έναρξη της 18ης αγωνιστικής ήταν πρώτος σε επιτυχημένα τάκλιν στο πρωτάθλημα με 66. Στην ίδια στατιστική κατηγορία, ήταν δεύτερος πέρσι πίσω μόνο από τον Γουίλφριντ Εντιντί (117 έναντι 138 του Νιγηριανού της Λέστερ) και πρώτος στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17 (135).

Το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου μέσου με τα Ζαχαρωτά έχει ισχύ μέχρι το 2022.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.